Bagom RejseTanker.dk

Stifter og blogger

Jeg hedder Charlotte B. Gade og er rejseredaktør, rejseblogger, anmelder, annonceansvarlig, frontend tekniker, webdesigner og ikke mindst, den lykkelige stifter af denne fantastiske rejseportal.

På RejseTanker.dk skriver jeg – sammen med flere gæstebloggere – rejseartikler om alt fra destinationer, cityguides og rejsetips, til hotelanmeldelser, seværdigheder, restauranter, aktiviteter m.m.

Gennem de sidste 35 år har min store passion været at rejse og gennem årene har jeg glædeligt delt ud af mine mange oplevelser.

De bedste erfaringer

Min erfaring er nemlig, at personlige anbefalinger er dem som giver de bedste oplevelser og med det for øje, grundlagde jeg i 2014 RejseTanker.dk

Min vision for RejseTanker.dk er at samle så mange personlige oplevelser, erfaringer og anbefalinger på ét sted.

Alle artikler er skrevet alene på baggrund af enten mine eller gæstebloggernes personlige erfaringer, som har lyst til at dele deres oplevelser til inspiration for andre som skal igang med planlægningen af deres næste drømmerejse.

Et socialt medie

RejseTanker.dk er et “community” hvor alle rejselystne kan bidrage med – og finde – masser af hjælp og inspiration vha. rejsebeskrivelser, anmeldelser, tips, anbefalinger, diverse landefakta samt til ved at stille spørgsmål og få svar på alverdens rejserelateret.

Som 20 årig backpackede jeg for første gang jorden rundt alene i et år. Siden da er det blevet til rigtig mange rejser og flere gange om året.

Lande jeg har rejst i dækker både Asien, Nordamerika, Caribien, Oceanen og Stillehavet – og så selvfølgelig Europa.

Bagom RejseTanker.dk

Inden jeg i 2014 startede RejseTanker.dk forlod jeg en 20 årige karriere i reklamebranchen og drog på endnu et års jordomrejse – denne gang med familien.

Efter jordomrejsen var jeg slet ikke i tvivl, jeg skulle lave en rejseportal som skulle fungere som et socialt medie.

En uafhængig portal jeg selv flere gange havde savnet til planlægningen af mine egne rejser.

Worldschooling

Hvert år i vinterperioden, rejser jeg i 4-6 uger med mine 2 yngste børn. I den periode tager jeg mine børn ud af skolen, da jeg (og heldigvis også skolen) er af den overbevisning at “worldschool” er mindst lige så vigtig som den traditionelle skole.

Kendetegnene for disse rejser er, at det skal være langt væk, det skal være varmt, der skal være hav og vi skal opleve en masse som vi alle 3 skriver artikler om – børnene til skolen og jeg til RejseTanker.dk

Destinationerne bliver valgt udfra hvad vi selv finder interessant samt henvendelser vi får fra vores læsere om destinationer.

Råd til at rejse

Resten af året rejser vi som familie yderligere 2-4 gange, dog kun af 1-2 ugers varighed.

Selv rejser jeg ofte på weekend getaways og presseture af 2-4 dages varighed.

Har du spørgsmål til enten mig eller til RejseTanker.dk generelt, er du velkommen til at skrive på Info@RejseTanker.dk

Translate »