Ansvar & Betingelser

Ansvar & betingelser

RejseTanker.dk er IKKE et rejsebureau, men et rejsefællesskab og et socialt medie som kun har til hensigt at inspirere sine læsere.

RejseTanker.dk bliver KUN finansieret via reklamerindtægter og alle indlæg på portalen beror KUN på personlige oplevelser og erfaringer.

Enhver som på baggrund af et bureau eller anden virksomhed, rådgiver, anbefaler eller videresender vores læsere til eksterne sider, vil blive slettet og efterfølgende faktureret for skjult reklame og spam.

RejseTanker.dk stiller ingen garanti for, at indhold på portalen er korrekt og vi er ikke ansvarlige for – eller påtager os erstatningsansvar for indhold skrevet, rådgivet, anbefalet eller på anden måde er givet af vores læsere og samarbejdspartnere.

Ophavsret

Alle billeder og tekster er beskyttet af ophavsret og alt indhold udgivet på RejseTanker.dk tilhører KUN RejseTanker.dk.

Intet indhold på RejseTanker.dk må kopieres og bruges i andre sammenhænge, medmindre andet er skriftligt aftalt.

Finder vi via vores indlagte koder kopieret indhold på andre sites, vil dette blive faktureret uden varsel.

Billeder og tekster udgivet af vores brugere og samarbejdspartnere er ligeledes beskyttet af ophavsret, og må KUN benyttes af 3. part ifølge aftale med RejseTanker.dk og/eller udgiveren.

Brug af ethvert link på portalen til 3. part, er uden ansvar for RejseTanker.dk – også hvad angår reklamer.

RejseTanker.dk fraskriver sig alt ansvar for korrekthed, lovlighed, pålidelighed og gyldighed af ethvert indhold på både RejseTanker.dk og andre hjemmersider som der måtte linkes til fra RejseTanker.dk

Translate »