Få hjælp til Thailandsrejsen
> Tilmeld dig vores Facebook gruppe <

Få hjælp til Thailandsrejsen > Tilmeld dig vores Facebook gruppe <

Asien Ι Thailand Ι  Khao Lak

Khao Lak

Velkommen til Khao Lak

Ca. 110 km nord for Phuket ligger skønne Khao Lak med en ca. 25 km lang kyststrækning ud til Andamanerhavet. Khao Lak er en del af Thailands fastland og det tager ca. 1,5-2 timer at køre hertil fra Phuket lufthavn.

Khao lak er et fantastisk område med masser af spændende aktiviteter som Khao Sok nationalpark med regnskove, bjerge, vandfald, templer og et prisvindende elefantreservat.

Flere øer ud for Khao Lak, som Similan og Surin øerne, er kendte som værende de bedste dykker- & snorklespots i Thailand.

Khao Lak har en skøn afslappende atmosfære, hvor det er mere hyggeligt end stressende at gå rundt i de små lokale byer med gode restauranter.

Khao Laks smukke hvide sandstrande er på ingen måde overfyldte og det er de færreste steder du vil opleve larm fra vandscootere, speedbåde mm.

RejseBlogs fra Khao lak

Oplevelser i Khao Lak

Oplevelser i Khao Lak

Khao Lak er et fantastisk område med mange spændende naturoplevelser. Her kan du læse om nogle af vores mange Oplevelser i Khao Lak

læs mere
Guide til Khao Lak

Guide til Khao Lak

Hvilken strand skal du vælge i Khao Lak ? Her får du en Guide til Khao Lak byer & strande, som alle har en skøn afslappet atmosfære..

læs mere
Translate »