Inspiration til Afrika

Få masser af god inspiration til planlægningen af din rejse til Afrika. Læs om alt fra områder & fakta, til personlige rejsebeskrivelser & blogs.

Er du er tosset med et legendarisk dyreliv, store nationalparker og vidunderlige badestrande, så skal du til Afrika…

Inspiration til Afrika

Eventyrlig Safari i Afrika → Det byder områderne på

Safari i Afrika er noget af det mest eventyrlige du kan opleve. En rejse spækket med flotte, majestætiske løver og giraffer på savannen, pink flamingoer på søerne og venlige gorillaer i regnskoven – der er noget for enhver smag. Der er flere lande i Afrika, hvor du...

I kamelernes fodspor

Vi er ankommet til Mhamid med bussen her til morgen, efter en længere rejse tværs over Marokko. Vi har skyndsomt planlagt seks dages trekking i ørkenen. Det vil sige, Mohamed har planlagt. Han er ved at åbne et trekkingrejsebureau, og jeg er udvalgt som en af hans...

Syngende sand i Marokko

Endelig kommer dagen, hvor jeg er parat til at rejse til Agadir i Marokko. Her skal jeg mødes med Mohamed, en ven og en forhåbentlig kommende vel læst forfatter og nomade med en phd. i lingvistik. Jeg glæder mig til turen. Det har taget mig tre år at komme til dette...

Gennem Kenya som solo kvinde

Forarbejdet Jeg træder ind i flyet med flagermus baskende i maven. Jeg er mere end klar til 2 måneders solorejse i Kenya. Men derfor er jeg alligevel spændt. Jeg finder min plads i flyet, og laver et sidste tjek. Jeg har husket ikke at have plastikposer med. Hverken i...

Uanset om du skal til Sydafrika, Zanzibar eller et andet område, så kan du på disse sider læse og få masser af god inspiration til Afrika.

Inspiration-til-Afrika

Afrika er stort og et af de mest spændende og fremmedartede kontinenter at besøge. Når rejsen går til Afrika, er det den næststørste verdensdel du skal besøge.

Afrika udgør 20% af jorden og er med sine 900 millioner mennesker, et af de mest spændende og fremmedartede områder at besøge!

Her får du fantastiske oplevelser med alt fra vandfald, bjerge, pyramider og endeløse landskaber, til et legendarisk dyreliv, spændende stammefolk og hippier i Senegal.

Inspiration-til-afrika-vandfald

Du kan se elefanter krydse Chobe floden ved solnedgang, følge gorillaer gennem skovene i Rwanda, eller lytte til brøl fra løver i mørket, mens du camperer i det fri.

Stil spørgsmål i Forum

Afrika-Rejseforum

Find din destination

Omraader-i-afrika

Rejsebeskrivelser fra Afrika

Destinationer-Rejseblogs

Populæreste artikel

Mest-læste-blog-afrika

Vær med på Facebook

Kåret som bedste søgemaskine

Bliv GæsteBlogger

Bliv-Gæsteblogger

Book hotel og opspar Rewards