Inspiration til Laos

Få god inspiration til planlægningen af din rejse til Laos – læs om alt fra Fakta til RejseBlogs…

Laos – en næsten magisk oplevelse…

Inspiration til Laos

Vientiane – En prægtig by i rivende udvikling

Laos’ hovedstad Vientiane er én af de mest fascinerende hovedstæder i Asien, og en by der langsomt er ved at ændre sig, fra en smuldrende hovedstad til landets første rigtige rejse- og...

Guide til Laos

Laos har rigtig meget at byde på - måske ikke lige så stort et udvalg som Thailand og Vietnam - til gengæld vil du opleve et smukt land med en helt fantastisk natur. Guide til Laos Oplevelser er der...

Til trods for en ret begrænset infrastruktur, så er Laos et helt vidunderligt land at besøge. Laoterne – som de indfødte kaldes – er et dedikeret buddhistisk folkefærd, med nogle af de venligste og mest imødekommende mennesker i Sydøstasien.

Laos, som er på størrelse med Storbritannien, består primært af uigennemtrængelige skovbeklædte bjerge og en befolkning på færre end 7 mio.

Guide-til-Laos-Kuang-Si-vandfald

Laos er endnu ikke overrendt af turister og rejser man dertil, vil man derfor stadig opleve det traditionelle Laos liv med en rig kultur og historie i et fredeligt og stabilt land, som ellers tidligere har været slagmark for mange kampe.

Laos har længe været åbnet op for både international handel og turisme, men alligevel står Laos sjældent først på listen over de lande der skal besøges, når Asien skal udforskes.

Dette kan man undre sig en del over, da det fra nabolandene Thailand og Vietnam (som ofte bliver besøgt til bristepunktet) er super nemt at planlægge en tur til Laos.

Stil spørgsmål i Forum

RejseForum

Personlige RejseBlogs fra Laos

RejseBlogs

Fakta om Laos

Landefakta

Følg os på Instagram

Skriv om dine Rejseoplevelser

Bliv-gasteblogger

Kåret som bedste søgemaskine