Inspiration til Sydafrika

Få god inspiration til planlægningen af din rejse til Sydafrika. Læs personlige rejsebeskrivelser & blogs.

Sydafrika er et stort, varieret og et meget smukt land..

Inspiration til Sydafrika

Drop fordommene om Sydafrika

Jeg elsker Sydafrika. Det er et dejligt rejseland, hvor du kan opleve alt fra savannens utrolige dyreliv, uberørte nationalparker, et festligt byliv, smukke byer og en fantastisk befolkning! Drop...

At Sydafrika er eftertragtet er ikke så mærkeligt, for her finder du en fantastisk natur, et legendarisk dyreliv, en udsøgte gastronomi, smukke vinområder, bjerge, fantastiske kyststrækninger og nationalparker – og så er Sydafrika Afrikas mest udviklet lande.

Inspiration-til-sydafrika-sydafrika

Skal du til Sydafrika (eller Regnbue nationen som landet også kaldes), så er du på vej til verdens næststørste og mest folkerige kontinent.

Et land med en utrolig multikulturel mangfoldighed og en meget spændende historie, hvor historien om apartheid nok hører blandt landets nyere historier.

Uanset om du vil til Sydafrika for at tage på safari, for at ligge på en af de fabelagtige strande, vil på hvalsafari eller vandre i vildmarken, så venter der dig en uforglemmelig rejse.

Inspiration-til-sydafrika-Afrikanere

De fleste kender nok bedst Sydafrika for Kruger Nationalpark og Nelson Mandela, men faktisk er der mange forholdsvist ukendte og lidt “sjove” ting om Sydafrika du sikkert ikke vidste, og som også er kendetegnende for Sydafrika.

Dem kan du læse om herunder.

Stil dine spørgsmål

Afrika-Rejseforum

Det bør du vide om Sydafrika

Landefakta

Personlige Rejsebeskrivelser

Afrika RejseBlogs

Del dine rejseoplevelser

Bliv-gasteblogger

Blandt verdens bedste søgemaskiner

Følg os på Instagram

Book hotel og opspar Rewards