Asien  Ι  Japan Ι  Tokyo

Inspiration til Tokyo

Tokyo er med sine knapt 14 millioner indbyggere Japans suverænt største by. En spændende metropol som trods sin størrelse også har charme.

Inspiration til Tokyo
Tokyo er enorm og fortsætter så langt øjet rækker

Byen byder på noget for alle og 3-4 dage forsvinder hurtigt mens man oplever byens attraktioner.

Som så mange andre storbyer består Tokyo af en række byer og områder som igennem årene er vokset sammen til én stor by.

Byen har derfor ikke eet centrum, men en række områder som hvert har sit særpræg. Bedst af alt, så er Tokyo en behagelig storby at være i.

Byen er arealmæssigt stor så husene er ikke så høje og der er luft imellem. Der er rent og pænt alle steder, tingene fungerer og maden er i orden.

Rejsen til Tokyo

Tokyo har 2 internationale lufthavne.

Tokyo har 2 internationale lufthavne
Tokyo har 2 internationale lufthavne

Narita som ligger 1 times togtur øst for Tokyo og betjener de fleste større luftfartselskaber (herunder SAS). Samt Haneda som ligger 30 minutters togtur syd for Tokyo og primært betjener lavprisselskaberne samt indenrigsflyvninger.

Fra Tokyo Station går der Shinkansen hurtigtog til hele Japan og det er en effektiv måde at rejse på.

Områder i Tokyo

Tokyo består af en række bydele og områder som hver især er på størrelse med en europæisk hovedstad og hver med sit eget særpræg.

Inspiration til Tokyo
De forskellige bydele er forskellige

Ginza er dyre butikker og restauranter. Asakusa er templer. Shinjuku er restauranter og barer. Shibuya er shopping og Akihabara er elektronik.

Overalt er der mennesker….

Skal man opleve alle Tokyos bydele går der hurtigt en uge eller to, så det kan betale sig at læse lidt om de enkelte områder og lægge en plan hjemmefra.

Værd at opleve i Tokyo

Tokyo byder på det hele, så der er oplevelser for enhver smag.

Tun på Tsukiji fiskemarked i Tokyo
Tun for tusindvis af kroner på Tsukiji fiskemarked

Det kan anbefales at besøge Asakusa bydelen med Sensoji templet og området omkring, samt Kappabashi ”Kitchen Street”, Tsukiji Fiskemarkedet og Kejserpaladset samt Shinjuku og Shibuya for shopping og restauranter.

Herudover er elektronik-bydelen Akihabara et besøg værd – uanset om man er elektronik freak eller ej. Rejser man med børn eller unge er Harajuku området et mekka.

Hele området oser af ungdom, butikkerne sælger hipt tøj og man møder cosplay udklædte unge på gaderne – specielt om søndagen. Og når hovedet og benene trænger til hvile så er parken i Ueno perfekt.

Translate »