Inspiration til Koh Chang

Få god inspiration til planlægningen af din rejse til Koh Chang. Læs om alt fra hvordan du kommer dertil, områderne på øen, hvad du skal opleve og hvor du skal bo.

Koh Chang er et tropisk paradis med sandstrande, turkisblåt vand, vandfald og en skøn stemning…

Inspiration til Koh Chang

Koh Chang er Thailands næststørste ø efter Phuket. Øen ligger i det østlige Thailand og hører med til Trat regionen.

Sådan kommer du til Koh Chang

Sådan kommer du til Koh Chang Fra Bangkok er der ca. 315 km til Trat regionen, hvorfra du med båd kommer til Koh Chang. Denne tur kan gøres på flere forskellige måder - fly, lokal bus, minivan, taxa...

Guide til Koh Chang

En detaljeret guide til Koh Chang med områder, transport og anmeldelser til overnatning. Guide til Koh Chang Koh Chang er Thailands næststørste ø efter Phuket. Øen ligger i det østlige Thailand og...

Koh Chang er hele 217 km2 stor og 75% af øen er dækket af uspoleret og beskyttet regnskov, hvorfor øens befolkning ikke er ret stor.

Koh Changs turisme er i de sidste mange år steget drastisk, og tiden med backpackere som kunne finde helt øde strande er så godt som forbi.

Inspiration-til-Koh-Chang-strand

Når det er sagt, så mærkeligt nok, vælger de fleste charterrejse turister at bo (og opholde sig) på White Sand Beach, hvorfor der stadig findes mange skønne, og langt mindre turistede områder.

Koh Chang som kun ligger ca. 5 timers kørsel fra Bangkok og 30 min. sejlads fra Trat, er et tropisk paradis som byder på hvide sandstrande, turkisblåt vand,koralrev, smukke vandfald og mangrove skov.

Koh Chang ligger i en øgruppe med ikke mindre end 50 øer, hvoraf flere af dem er meget lidt besøgt af turister – og lette at komme til.

koh-chang-Guide-strand

Bevæger man sig lidt væk fra White Sand Beach, kan man på den sydlige østkyst stadig opleve et traditionelt fiskeri liv i de små landsbyer Dan Mai, Salak Khok og Salak Phet, og med en kort gåtur fra nogle af de vestlige strande, ligger der de skønneste frugt plantager med pomelo, bananer og gummitræer.

Vil man gerne opleve andet end at ligge og kigge op i himlen, så er dykning og snorkling helt sikkert i højsædet her, men også trekking til nogle af de mange flotte vandfald er interessant.

Scootere kan lejes over hele øen, og udover det giver en god og fleksibel mulighed for at komme rundt, så er det også den billigste transport du finder til alle attraktionerne.

Er man ikke til Scooter kørsel, kan man hoppe på en af de mange små åbne “taxa’er” (som på Thai kaldes songthaew) som kører i pendulfart rundt om øen.

HUSK; At ride på elefanter, eller at deltage i anden underholdning med vilde dyr, er IKKE hverken en attraktion eller underholdning (i hvert fald ikke for dyrene) – det er dyreplageri, så støt det ikke!

Stil dine spørgsmål

Inspiration-thialand-rejseforum

Det skal du vide

nspiration-til-Thailand-fakta

Find dit område i Thailand

Thailand-Områder

Personlige rejsebeskrivelser

Thailand-rejseblogs

Få hjælp af de lokale

Find billige flybilletter

Momondo-Bangkok

Følg med på Instagram

Mest læste blog

Mest-læste-rejseblog-asien

Få 10% på dine vacciner

Rejsevaccinationer-få-10%

Vær med på Facebook

Book hotel og opspar Rewards