Beach getaways i Vietnam

Er du til strandliv, palmer og hvide strande, er det sydlige Vietnam et godt alternativ til de kendte feriesteder i Thailand.

Vietnam er nok ikke det første land du får på nethinden, når drømmene om kridhvide bounty-strande, palmer og turkisblåt vand presser sig på en efterårsdag i Danmark.

hoi-an-beach-vietnam
Hoi An stranden

Med mere end 3.000 km kystlinje, er der faktisk noget for enhver som ønsker stranden som udgangspunktet for sin næste rejse.

Tag på Beach Getaways i Vietnam

Mens strandene i Nha Trang, Hoi An og Da Nang efterhånden har et ry som er nået til Europa, bør man måske også kigge endnu sydligere hvis man er en vandhund.

nha-trang-beach-vietnam
Nha Trang stranden

Mui Ne stranden

Kun 5 timers kørsel fra Ho Chi Minh Citys larmende gader, finder du fiskerbyen Mui Ne.

Byen har, trods et stadig voksende antal beach-resorts, formået at fastholde sin charme.

Mens strandene her blev opdaget af adrenalin-junkierne, der på deres surfboards konstant syntes at være på udkig efter den perfekte bølge, har adskillige vietnamesiske og udenlandske gæster fulgt i deres fodspor.

mui-ne-beach-vietnam
Mui Ne stranden

Et stort udbud af velindrettede resorts ligger lige ud til stranden, men her er også bungalow muligheder for low-budget rejsende.

Området byder på kolossale røde og hvide sandklitter, der generere den paradoksale følelse af at man er i en ørken, mens man i det fjerne stadig kan se havet.

>> Find hoteller ved stranden Mui Ne her << (affiliatelink)

Phan Thiet stranden

Der er også strande ved den nærliggende hovedby Phan Thiet. En fiskerby som er kendt for havnen med de maleriske skibe og den populære fiskesauce Nuoc Mam, som bruges til madlavning.

Et skønt sted at slappe af.

>> Find hoteller ved stranden i Phan Thiet her << (affiliatelink)

Phu Quoc Island

Phu Quoc Island befinder sig stadig i skyggen af de store badebyer i det centrale og sydlige Vietnam. At stedet ikke er mere besøgt, kan man undre sig over. Øen byder på nogle af de absolut smukkeste strande i Vietnam.

phuquoc-beach-vietnam
Phu Quoc Island

Kun 1 times flyvning fra Ho Chi Minh City eller 2,5 times sejlads fra Mekong-Deltaet, lander du midt i et paradis med gode snorkle- og dykkemuligheder. For slet ikke at tale om den ”laid-back” stemning, som lynhurtigt kryber ind under huden.

phu-quoc-beach-vietnam

Øen består af en nationalpark, der udgør næste 50% af øen. Resten er dækket med et overvældende antal af peberplantager og vidtstrakte hvide strande.

Den mest kendte strand er Long Beach. Selvom vejnettet er udbygget betragteligt de seneste år, findes de charmerende grusveje stadig som en åben invitation til et strandeventyr.

>> Find hoteller på Phu Quoc Island her << (affiliatelink)

Hvad enten du vælger Mui Ne eller Phu Quoc Island, kan strandlivet kombineres med sightseeingsture (affiliatelink), det berømte vietnamesiske køkken og et prisniveau der i højere grad betyder flere muligheder mere end begrænsninger.

phu-quoc-beach-vietnam

Har du andre forslag til beach getaways i Vietnam, må du meget gerne skrive dem i kommentaren herunder.

Artiklen er opdateret d. 7. juni 2022.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »