Inspiration til Caribien

Inspiration til Caribien

Caribien er et 100% tilbagelænet paradis med hvide sandstrande, dykkeroplevelser, vidunderlig rom, kreolermad og meget meget mere…

Caribien omfatter mere end 700 øer som ligger ud til det caribiske hav. Udover de fantastiske strande, så byder Caribien også på en spændende historie som Danmark er en del af. 

Caribien er et 100% tilbagelænet paradis med hvide sandstrande, dykkeroplevelser, vidunderlig rom, kreolermad og meget meget mere…

Caribien omfatter mere end 700 øer som ligger ud til det caribiske hav. Udover de fantastiske strande, så byder Caribien også på en spændende historie som Danmark er en del af.

Caribien er et område som appellerer 100% til alle strandelskere, uanset om det er oplevelser til lands eller til vands.

Caribien er et af verdens smukkeste steder at besøge. Med et fantastisk koralrev, er Caribiens mange øer og natur noget helt for sig selv.

Inspiration-til-caribien-varadero

Oplevelserne er mange, f.eks. kan du se grønne aber på Barbados, eller det ene vandfald efter det andet på Den Dominikanske Republik.

Eller du kan lytte til Bob Marley’s reggaerytmer sammen med rastafarians med lange, tykke dreadlocks på Jamaica.

Inspiration-til-caribien-strand-butikker

Under vandet kan du opleve en helt anden fantastisk verden med fisk og koraller i utallige farver i fx. dykkerparadiset Bonaire.

Nyd baguettes, croissanter og eksotiske drinks på Martinique, eller nyd duften af krydderier på de mange markeder på Grenada.

Oplevelser og driverliv

En ting du med sikkerhed kan ALLE steder i Caribien, er at blive en del af det klassiske driverliv på de palmebestrøede strande.

Inspiration-til-caribien-svoemmende-grise

Det vi danskere nok kender Caribien bedst for, er øerne St. Thomas, St. John og St. Croix – De Dansk Vestindiske øer, som indtil år 1917 – da de blev solgt til USA – var danske kolonier.

7.000 øer

Men i den vestindiske øgruppe er der langt flere øer end disse 3. Området strækker sig over 4000 kilometer og omfatter i alt 7000 øer. En del af øerne er beboede, men langt de fleste er ubeboede.

Lige siden Christopher Columbus gik i land i Caribien, har øerne gennem tiderne tilhørt både englændere, franskmænd, hollændere, spaniere og danskere.

Flere af øerne tilhører den dag i dag, stadig lande i Europa.

Inspiration-til-caribien-farvede-huse

Alle disse kolonier har gjort, at hver ø har sin helt egen unikke og spændende historie at fortælle.

Fælles for øerne

Fælles for alle øerne er, at Caribien er bygget på tidligere tiders slaveri, pirater, sukkerrørsplantager & oprør, som  i dag er årsag til en skøn blanding af kulturer.

I Caribien oplever du alt fra cricketspillere og cubanske cigarrygere, til hummerfiskere og kaffe som skrifter farve fra sort til brun.

Inspiration-til-caribien-havana-musikere

Du kan opleve havskildpadder som svømmer forbi, grønne tropiske regnskove, smukke bjerge & vulkaner, dans til reggae, salsa og soca.

Middage med fisk & skaldyr samt skønne krydrede kreolerretter og ikke mindst, uforglemmelige solnedgange siddende med en eksotisk drink, pyntet med paraplyer, i hånden.

Inspiration-til-caribien-santo-domingo

Skal du have en af de virkelige store og sjælelige oplevelser, både hvad angår natur og folkeslag kombineret med lidt hængekøje – så er Caribien helt klart destinationen!

Rejseblogs fra Caribien

Cuba

Det skal du opleve på Cuba

Hvorfor ikke rejse til Bahamas?

En jordomsejling bla. i Caribien

2 års jordomsejling med familien

1. del af familien Rosentofts eventyr

2 års jordomsejling med familien

2. del af familien Rosentofts eventyr

Gode oplevelser i Caribien

Verdens bedste rejsebøger

Caribien-rejseguides-lonely-planet

Del dine oplevelser

Bliv Gæsteblogger på RejseTanker.dk

Har du rejst i Caribien?

Hvorfor så ikke dele dine oplevelser med andre – Bliv Gæsteblogger på Rejsetanker.dk

Find gode hoteller og optjen Rewards

Instagram-forside  Følg med på Instagram

Spændende byer i Caribien

Bahamas

Puerto Rico

Jamaica

Når du booker fly, hotel, seværdigheder osv. via vores links, tjener vi en lille smule i kommission - tak for din støtte.

Rejsetanker-dk-logo

På RejseTanker.dk skriver vi alt fra guides og rejsebeskrivelser, til anmeldelser og gode tips, alene baseret på at inspirere og hjælpe andre med planlægningen af drømmerejsen.

Personlige anbefalinger er nemlig dem, som giver de mest troværdige og de bedste oplevelser.