Caribien

Inspiration til Caribien

Caribien er et 100% tilbagelænet paradis med hvide sandstrande, dykkeroplevelser, vidunderlig rom, kreolermad og meget meget mere…

Caribien omfatter mere end 700 øer som ligger ud til det caribiske hav. Udover de fantastiske strande, så byder Caribien også på en spændende historie som Danmark er en del af.

Oplevelser i Caribien

Caribien er et område som appellerer 100% til alle strandelskere, uanset om det er oplevelser til lands eller til vands.

Med et fantastisk koralrev, er Caribiens mange øer og natur noget helt for sig selv og da også blandt et af verdens smukkeste steder.

Varadero strand Cuba

Oplevelserne er mange, f.eks. kan du se grønne aber på Barbados, eller det ene vandfald efter det andet på Den Dominikanske Republik.

Eller du kan lytte til Bob Marley’s reggaerytmer sammen med rastafarians med lange, tykke dreadlocks på Jamaica.

Atmosfære i Caribien - Inspiration til Caribien

Under vandet kan du opleve en helt anden fantastisk verden med fisk og koraller i utallige farver i fx. dykkerparadiset Bonaire.

Nyd baguettes, croissanter og eksotiske drinks på Martinique, eller nyd duften af krydderier på de mange markeder på Grenada.

Oplevelser og driverliv

En ting du med sikkerhed kan ALLE steder i Caribien, er at blive en del af det klassiske driverliv på de palmebestrøede strande.

Svømme med grise på Bahamas

Det vi danskere nok kender Caribien bedst for, er øerne St. Thomas, St. John og St. Croix. De Dansk Vestindiske øer, som indtil år 1917, da de blev solgt til USA, var danske kolonier.

7.000 øer

Men i den vestindiske øgruppe er der langt flere øer end disse 3.

Området strækker sig over 4000 kilometer og omfatter i alt 7000 øer. En del af øerne er beboede, men langt de fleste er ubeboede.

Lige siden Christopher Columbus gik i land i Caribien, har øerne gennem tiderne tilhørt både englændere, franskmænd, hollændere, spaniere og danskere.

Flere af øerne tilhører den dag i dag, stadig lande i Europa.

Farvede huse i Caribien

Alle disse kolonier har gjort, at hver ø har sin helt egen unikke og spændende historie at fortælle.

Fælles for øerne

Fælles for alle øerne er, at Caribien er bygget på tidligere tiders slaveri, pirater, sukkerrørsplantager & oprør, som  i dag er årsag til en skøn blanding af kulturer.

I Caribien oplever du alt fra cricketspillere og cubanske cigarrygere, til hummerfiskere og kaffe som skrifter farve fra sort til brun.

Cubanske Gademusikanter

Du kan opleve havskildpadder som svømmer forbi, grønne tropiske regnskove, smukke bjerge & vulkaner, dans til reggae, salsa og soca.

Middage med fisk & skaldyr samt skønne krydrede kreolerretter og ikke mindst, uforglemmelige solnedgange siddende med en eksotisk drink, pyntet med paraplyer, i hånden.

Santo Domingo - Inspirarion til Caribien

Skal du have en af de virkelige store og sjælelige oplevelser, både hvad angår natur og folkeslag kombineret med lidt hængekøje, så er Caribien helt klart destinationen!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *