Inspiration til Stillehavet

Øde strande, azurblåt koralrev, stråklædte bungalows, palmer, sol og blå himmel… så er du i Stillehavet…

Inspiration til Stillehavet

Øerne i Stillehavet har i århundreder været mål for eventyrsrejsende som James Cook, Thor Heyerdahl, Kløvedal og Beha Erichsen drengene. Er du en eventyrer, så må det også være tiden at du kommer dertil!

bro-inspiration-til-stillehavet

Stillehavet er jordens største ocean og har omkring 25.000 øer, hvoraf de bedst kendte er Fiji, Samoa, Tonga, Cook-øerne, New Zealand, Hawaii, Påskeøen, Tahiti og Chatham som hver især har noget helt specielt at byde på.

Længe har øerne i Polynesien og Melanesien været et kæmpe hit for eventyrere som altid søger nye og uberørte tropeøer langt fra resten af verden.

fransk-polynesien-inspiration-til-stillehavet

Har man besøgt én ø i Stillehavet kunne man godt tro, at man har set dem alle. Det har man bestemt ikke! Øerne er meget forskellige både hvad angår natur og befolkning.

Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er et meget stort område med tropiske øer, bjerge, fantastiske strande og koralrev.

Fransk Polynesien er især kendt for verdens bedste dykning, top luksuriøse hoteller og et prisniveau så højt, at det rammer ethvert loft.

bora-bora-inspiration-til-stillehavet

Cook Islands

Cook Islands er noget mere dæmpet end Fransk Polynesien. Her finder du en charme og imødekommenhed.

Langs de gudesmukke strande ligger små hyggelige familiedrevene hoteller i et lidt mere menneskeligt prisniveau, samtidig med at du er helt fri for alt hvad der hedder hotel- og restaurantkæder som fx. McDonalds.

bora-bora-inspiration-til-stillehavet

Fiji

Fiji er med sine 9 større øer og 300 mindre øer – hvor kun ca. 100 er beboede – spredt ud over et enormt område, beliggende i det sydlige Stillehav. Her har du det største udvalg af resorts og hoteller – store som små.

På Fiji finder du alt – hvide pulver strande, dykning og snorkling i verdensklasse, store bjergrige øer, mindre vulkan- og koraløer, øer som kun dukker op ved lavvande.

fiji-inspiration-til-stillehavet

Også på Fiji er det til betale omend stadig ikke billigt.

Tonga

I det sydlige Stillehav finder du kongeriet Tonga. Tonga består af ca. 170 øer hvoraf ca. 35 er beboet. Tonga er rig på kultur og gamle traditioner.

Her fortælles gamle legender og historier og alle de gamle håndværkstraditioner holdes ved lige.

Traditionerne på Tonga har ikke forandret sig meget gennem de sidste tusinde år og det samme gælder for arbejdsfordelingen, hvor mændene laver krigskøller og træskåle og kvinderne fletter kurve og syer tøj.

Samoa

Samoa er blandt de mindste og fattigste stillehavslande. Her finder du ikke luksus resorts i vandkanten, men små, helt enkle chamerende basthytter.

En rejse til Samoa byder på eksotiske regnskove, dramatiske vandfald, skønne ferskvandssøer, og dejlige vandreture langs vulkankratere og endnu bedre, en fantastisk venlig befolkning.

samoa-inspiration-til-stillehavet

Uanset hvilken ø du vælger, har alle øer ét til fælles – fra strandene kan du gå lige ud i det fantastiske azurblå Stillehav og få en fantastisk snorkel og/eller dykkeroplevelse.

Alle øer har uovertrufne naturoplevelser både på land og i vand og strandkvaliteten er i top!

Den største udfordring bliver, hvilken ø du skal vælge når rejsen går til Stillehavet!

Øerne i Stillehavet har i århundreder været mål for eventyrsrejsende som James Cook, Thor Heyerdahl, Kløvedal og Beha Erichsen drengene. Er du en eventyrer, så må det også være tiden at du kommer dertil!

bro-inspiration-til-stillehavet

Oplevelser vi anbefaler

Få alle info samlet i en guide

»Find rejseguide til dit område«

stillehavet-rejseguides

Book hotel og optjen gratis overnatninger

Del DINE oplevelser fra Stillehavet

»Bliv Gæsteblogger på RejseTanker.dk«

Har du rejst i Stillehavet?

Del dine oplevelser fra Stillehavet – Bliv gæsteblogger på RejseTanker.dk

Find de billigste flybilletter hos: 

Instagram-forside   Følg med på Instagram

Verdens bedste rejseguides

fiji-rejseguide
samoa-rejseguide
tahiti-rejseguide

Når du booker fly, hotel, seværdigheder osv. via vores links, tjener vi en lille smule i kommission - tak for din støtte.

Rejsetanker-dk-logo

På RejseTanker.dk skriver vi alt fra guides og rejsebeskrivelser, til anmeldelser og gode tips, alene baseret på at inspirere og hjælpe andre med planlægningen af drømmerejsen.

Personlige anbefalinger er nemlig dem, som giver de mest troværdige og de bedste oplevelser.