Inspiration til Stillehavet

Øde strande, azurblåt koralrev, stråklædte bungalows, palmer, sol og blå himmel… så er du i Stillehavet…

Inspiration til Stillehavet

Øerne i Stillehavet har i århundreder været mål for eventyrsrejsende som James Cook, Thor Heyerdahl, Kløvedal og Beha Erichsen drengene – er du en eventyrer, så må det også være tiden at du kommer dertil!

Inspiration-til-stillehavet

Stillehavet er jordens største ocean og har omkring 25.000 øer, hvoraf de bedst kendte er Fiji, Samoa, Tonga, Cook-øerne, New Zealand, Hawaii, Påskeøen, Tahiti og Chatham som hver især har noget helt specielt at byde på.

Længe har øerne i Polynesien og Melanesien været et kæmpe hit for backpackere, som altid søger nye og uberørte tropeøer, langt fra resten af verden.

Når-rejsen-går-til-Stillehavet

Har man besøgt én ø i Stillehavet, kunne man godt tro, at man har set dem alle, men det har man bestemt ikke. Øerne er meget forskellige både hvad angår natur og befolkning.

Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er et meget stort område med tropiske øer, bjerge, fantastiske strande og koralrev.

Området er især kendt for verdens bedste dykning, top luksuriøse hoteller og et prisniveau så højt, at det rammer et hvert loft.

Cook-islands-stillehavet

Cook Islands

Cook Islands er noget mere dæmpet end Fransk Polynesien med en skøn charme og imødekommenhed.

Her finder du, langs strandende, masser af små hyggelige familiedrevene hoteller i et lidt mere menneskeligt prisniveau og samtidig er du helt fri for alt hvad der hedder hotel- og restaurantkæder som fx. McDonalds. 

Google Maps Generator by embedgooglemap.net
Vi anbefaler

Når du booker fly, hotel, seværdigheder mv hos vores samarbejdspartnere via RejseTanker.dk så er du altid sikret gode priser – og vi tjener en lille smule i kommission.

Rejsetanker-dk-logo

På RejseTanker.dk skriver vi alt fra guides og rejsebeskrivelser, til anmeldelser og gode tips, alene baseret på at inspirere og hjælpe andre med planlægningen af drømmerejsen.

Personlige anbefalinger er nemlig dem, som giver de mest troværdige og de bedste oplevelser.