Anmeldelse af Bali Sandy Resort, Kuta

OBS Denne anmeldelse er en af de dårligste vi har skrevet, men da det er en del år siden vi besøgte hotellet, kan det sagtens være at hotellet har fået rettet op på nogle af vores kritikpunkter. Har du besøgt hotellet indenfor det seneste 1-2 år, hører vi gerne fra dig.

Anmeldelse af Bali Sandy Resort – Super beliggenhed i Kuta på Bali – men beskidt og i dårlig stand

Aftenen inden vi skulle til Kuta bookede vi 2 værelser på Bali Sandy Resort (affiliatelink).

At vi valgte netop dette hotel, skyldtes den gode beliggenhed med gåafstand til både by og strand. Men mest af alt pga. den fancy swim-up pool, som på billederne på nettet så vildt godt ud.

Vi bookede 3 nætter til 300.000 rupiah (IDR) = ca. kr. 150 pr. nat inkl. morgenmad pr. værelse.

Vaerelserne

Ankomst

Som med flere andre hoteller, havde vi også med denne booking skrevet at vi gerne ville afhentes fra havnen, hvor vi kom fra Nusa Lembongan.

Af andre hoteller havde vi tidligere fået et pick-up, men Bali Sandy Resort (affiliatelink) valgte at ignorere vores mail om et pick-up. De holdt da heller ikke og ventede på os ved havnekajen hvor vi landede efter besøg på Nusa Lembongan.

Til gengæld holdt der et hav af andre biler og taxa’er, klar til at køre os lige hvorhen vi ville.

Vi aftalte en pris på 150.000 IDR (kr.75) for at blive kørt fra Panang Bai havnen til  Bali Sandy Resort. En køretur som kan tage alt fra 15 til 45 min. afhængig af trafik.

Vi ankom til Bali Sandy Resort (affiliatelink) dog ikke helt uden besvær. Taxachaufføren anede ikke hvor hotellet lå og satte os af et forkert sted. Vi gik derfor med alt vores bagage i bagende hede i ca. 15 min. før vi fandt hotellet.

Værelser

Vi lavede et hurtig check-in og afsted til vores værelser. Ved et hurtigt øjekast, så dette hotel super godt ud til prisen – især poolen.

Værelserne var ok – store, med a/c, varmt vand og fladskærm.

Et af værelserne lugtede dog fælt af fugt og skimmelsvamp. Det var tydeligt at vedligeholdelse af hotellet, ikke var noget man gik meget op i, men til prisen var vi ok tilfredse.

Poolen-paa-bali-sandy-resort

Swim-up pool og hygiejne

Dagen vi ankom til Bali Sandy Resort (affiliatelink) blev primært brugt ved og i poolen.

Hvad der ellers havde virket lovende da vi kom, begyndte så småt at krakelere.

Poolen var møgbeskidt og de få møbler der var til rådighed rundt om poolen, var alle i stykker på den ene eller anden måde.

Omkring middagstid, var de fastmonterede stole omkring swim-up baren allerede udsolgte til “festlige” australiere og det forblev de til langt efter vi gik i seng.

Ikke én gang, så vi nogen fra swimup-baren, stå op af poolen for at gå på toilettet. Mon ikke de mørkegrønne rande rundt i kanten af poolen, var efterladenskaber fra dem som ikke behøvede at rejse sig for at gå på toilettet?

Vedligeholdelse af hotel

Efter 2 dage på hotellet rendte vi desværre ind i øre problemer (som nogle af os led under på resten af turen). Jeg havde en kraftig mistanke om, at poolen på dette hotel, var årsagen til bakterier og øreproblemer.

Vi opdagede også, at værelset, som var pænt, stort og med en dejlig terrasse med udsigt til poolen – havde en utæt aircondition.

Det var ikke noget man sådan lige fik øje på, da den stod og dryppede ned på det i forvejen spejlglatte hvide klinkegulv.

Til gengæld kunne mærkes og høres, da min søn kom gående på vej til toilettet og pludselig gled i vandet på gulvet. Det kostede en dag på hospitalet med brækket tå.

Bali Sandy Resort (affiliatelink) var dog så venlige, efter en del overtalelse, at køre os til hospitalet.

Vores anmeldelse af Bali Sandy Beach

Her booker vi os aldrig ind igen! Det eneste positive vi kan sige om dette resort, må være prisen og beliggenheden var god.

Bali Sandy Resort ligger på en lille stikvej væk fra det travle shoppingområde i rolige omgivelser. Kun 2 min. gang fra byen.

Kontakt Bali Sandy resort
Adresse: Bali Sandy Resort – Jalan Pantai Kuta, Poppies Lane II, Kuta, Bali 80361
Telefon: +62 361 753344