Anmeldelse af Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok

Anmeldelse af Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok – skønt hotel med rooftop pool og lækker morgenmadsbuffet.

Vi bookede Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok (affiliatelink). (Da vi boede på hotellet hed det U Sukhumvit Bangkok, men har siden skiftet ejere og navn) primært på grund af deres 24 timers politik. Vi skulle nemlig flyve hjem om natten, hvilket normalt ville have betydet, at vi skulle checke ud ved 12 tiden.

Maitria Mode Sukhumvit 15 har du dit værelse i 24 timer og da vi først checkede ind kl. 21.30, så havde vi værelset til kl. 21.30 næste aften. Genialt når man først skal flyve sent, og dermed har sit værelse hele dagen.

Maitria Mode Sukhumvit 15 ligger på en sidegade til den, som navnet antyder, meget store og befærdede gade Sukhumvit Road i Bangkok.

Ankomst til Maitria Mode Sukhumvit 15

Vi ankom fra Koh Samui til Don Meung Lufthavn og turen til hotellet tog ca. 35-40 min. og kostede ca. 300-400 baht med taxa.

Anmeldelse-af-u-sukhumvit-bangkok-indgangspartiIndgangspartiet til Maitria Mode Sukhumvit 15 

Normalt bruger jeg meget tid på at finde hoteller i Bangkok – der er mange at vælge imellem. Maitria Mode Sukhumvit 15 bookede jeg rimelig hurtigt og kun 1-2 dage i forvejen. Det var derfor en glædelig overraskelse at ankomme til et virkelig lækkert hotel, som overgik alle forventninger.

Anmeldelse-af-u-sukhumvit-bangkok-receptionen

Receptionen var stilig med farverige møbler og grønne planter.

Værelset – Executive Corner Room

Efter hurtig check-in blev vi fulgt til vores værelse på 6. sal. Her fik vi en “rundvisning” og blev informeret om de mange muligheder hotellet tilbyder. For at byde os velkommen, kunne vi gratis vælge én drikkevare i køleskabet.

Et virkelig lækkert værelse.

Anmeldelse-af-u-sukhumvit-bangkok-vaerelset-collage

Værelset var i en god størrelse og indrettet med stor kingsize seng med behagelige madrasser og skønne bløde dyner. Hyggekrog med stole, bord og udsigt til skyskrabere fra loft til gulv vinduer.

I forlængelse af 3 store garderobeskabe med bla. safetyboks, var der lavet et lille skrivebordshjørne med plads til både brochurer over byen, et fyldt køleskab, te- & kaffe brygge faciliteter samt chips og vandflasker.

Badeværelset

Det lækreste var dog badeværelset. Kender du det, hvor du bare tænker “nu skal jeg hjem og lave vores badeværelse om” – sådan var badeværelset på Maitria Mode Sukhumvit 15.

Anmeldelse-af-u-sukhumvit-bangkok-badevaerelseBadeværelset med kig til bruseområdet i spejlet

Badeværelset var stort og indrettet i en vinkel. Den store bruseafdeling – med kæmpe brusehovede – lå i vinklen med matteret glas ind til soveværelset.

Et fantastisk lækkert badeværelse hvor der var kræset om detaljerne og intet manglede.

U-sukhumvit-bangkok-Badevaerelse-collageLækre små detaljer på badeværelset

Alt i alt, havde vi booket et SKØNT hotel og værelse som gik langt ud over vores forventninger.

Der gik da heller ikke lang tid før telefonen ringede. I receptionen havde de glemt at fortælle os, at vi var blevet opgraderet. Det skulle de ikke høre noget for.

Jeg vil dog gerne understrege at alle værelser på hotellet er af høj standard.

Poolområdet på Maitria Mode Sukhumvit 15

Som alt andet på Maitria Mode Sukhumvit 15 var pool området på 8. etage også i en klasse for sig. Her gik det røde tema igen, med røde parasoller og dejlige tykke røde hynder på alle solvogne.

Anmeldelse-af-u-sukhumvit-bangkok-pool

Bag poolen og det fine antal solvogne, kunne man i baren bestille mad og drikkevarer som kunne nydes i caféområdet. Et område med borde og stole, små bænke og runde chill sofaer.

Anmeldelse-af-u-sukhumvit-bangkok-pool-cafe

I hjørnet af caféen lå et lille bibliotek. Her kunne man, ud over at finde bøger andre havde efterladt, også benytte stationære computere.

Havde man bare lyst til at ligge og læse lidt i a/c, så stod der også her, en af de runde chill sofaer.

Uzzie Restaurant

Maitria Mode Sukhumvit 15’s restaurant hedder Uzzie og ligger på 1. sal. Vi nåede kun at opleve morgenmadsbuffeten – men sikke en oplevelse. En fantastisk buffet med ALT hvad du kan drømme om.

Anmeldelse-af-u-sukhumvit-bangkok-morgenmadsbuffet

U-sukhumvit-Morgenmadsbuffet-collage

Jeg har oplevet rigtig mange morgenmadsbuffeter, men sjældent har jeg spist et sted hvor alt har været så friskt. På hele vores tur i Thailand, spiste jeg fx. croissant’er på alle hoteller vi boede på. Ikke én gang oplevede jeg som her, at de var nybagte og sprøde.

Alt var friskt. Ved bordet afgav du ønsker til hvordan du ville have dine æg og din kaffe.

Frisk, iskold mælk og juice stod i dekorative flasker og smagte vidunderligt.

Morgenmadsbuffet-juice

Køkkenet kunne man kigge ud til bag buffetbordene – helt som det var i de gode gamle dage i Thailand hvor man altid kunne se køkkenet.

Beliggenhed

Maitria Mode Sukhumvit 15 ligger i en sidegade til den store Sukhumvit Road. Sukhumvit Road er en af Bangkoks hovedfærdselsårer og store shoppinggade. Her finder du alt fra store shopppingcentre, markeder og teatre, til gadesælgere, restauranter og barer med “glade” piger.

Markeder-sukhumvit-road-collageMarkeder og streetfood på Sukhumvit Road

Gaden er lang, travl og med trafik i flere etager.

Fra hotellet skal du gå ca. 10 min før du når Sukhumvit Road. Den store fordel ved at skulle gå de 10 min er, at hotellet på ingen måde er generet af larmen fra Sukhumvit Road.

Hotellet ligger fredeligt og kun med andre hoteller og private ejendomme som naboer.

Afstanden til Suvarnabhumi lufthavn fra Maitria Mode Sukhumvit 15 er i taxa ca. 45 minutters kørsel – udenfor den værste myldretid.

Yderligere faciliteter

  • 24 timers politik
  • Restaurant, poolbar & café (lounge)
  • Bibliotek & stationær computer adgang
  • Fitness
  • Døgnåben reception
  • Vasketøj service
  • Gratis Wi-Fi
  • Rygeområder

Vores Anmeldelse af Maitria Mode Sukhumvit 15 

Jeg tror ikke du kan være i tvivl – vi var vilde med Maitria Mode Sukhumvit 15 (affiliatelink). Skal du bo godt med de bedste faciliteter, shoppe, videre ud af Bangkok med et sent fly – og skal det være til at betale. Så skal du helt sikkert booke Maitria Mode Sukhumvit 15.

Vi kommer helt sikkert igen.

Obs: Jeg vil ikke anbefale hotellet til familier med små børn – hvis de vil bruge poolen – poolen er ca. 1,5 m dyb.

Kontakt Maitria Mode Sukhumvit 15 

Adresse: 81 Sukhumvit Soi 15, Khlong Toei Nuea, Watthana, Bangkok 10110, Thailand
Email: Info.mmsb@chatrium.com
Tlf.: +66 2 651 3355
Hjemmeside: Maitria Mode Sukhumvit 15 

» Book via Hotels.com og optjen Rewards her « (affiliatelink)

Anmeldelse af Maitria Mode Sukhumvit 15 Bangkok er opdateret d. 5. maj 2022.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »