Anmeldelse af Nusa Indah Bungalows, Gili Air

Et skønt lille backpacker resort på Gili Airs absolutte bedste strand

Anmeldelse af Nusa Indah Bungalows

Nusa Indah Bungalows (affiliatelink) ligger på den nordvestlige side af Gili Air. Resortet har den absolutte bedste beliggenhed, hvis man vil have fred og ro og Gili Air’s bedste strand.

Medmindre man orker at gå turen fra “havnen” til det lille resort, så ankommer man med hestevogn.

Hestevogn-til-Nusa-Indah-Bungalows

Nusa Indah Bungalows (affiliatelink) er et lille charmerende, traditionelt og helt basis resort. Deres bungalows er bygget i balinesisk stil med buet bast-tag og er helt simpelt indrettet med fan og koldt vand samt dobbeltseng med myggenet – that’s it!

Der findes dog to typer bungalows – de lidt ældre af træ (som vi boede i) og de lidt nyere i sten.

Nusa-Indah-Bungalow-gili-trawangan

Mens vi boede på Nusa Indah Bungalows (affiliatelink) havde vi stort set stranden for os selv. Men et par 100 m op eller ned langs stranden, ligger der andre mindre resorts og restauranter.

Udover at stranden er den bedste på øen med det reneste sand og færrest sten og koraller i vandet, så er det også stranden med øens bedste solnedgang.

Nusa Indah Bungalows (affiliatelink) ligger på hver sin side af den lille strandvej. På landsiden af vejen ligger deres bungalows og på strandensiden ligger deres lille restaurant. En restaurant med et begrænset udvalg, men et meget velsmagende udvalg.

Nusa-Indah-Bungalows-Solnedgang

Langs restauranten og stranden ligger der små salaer (små chill-out hytter), hvor du kan sidde bla. og nyde din morgenmad med den vidunderlige udsigt, eller du kan tage en lur i skyggen når varmen blir for meget.

Et fantastisk lille og billigt resort med en perfekt beliggenhed – og i gåafstand til andre restauranter og resorts.

Vores Anmeldelse af Nusa Indah Bungalows

Vi kan kun anbefale at du bor nogle dage på Nusa Indah Bungalows. Det er et skønt lille privatdrevet resort beliggende på Gili Airs bedste strand og i rolige omgivelser. Resortet hører til i kategorien backpacker med sin helt enkle indretning og billige pris.

Et yderst charmerende og billigt resort.

Kontakt Nusa Indah Bungalows
Adresse: Nusa Indah Bungalows – Gili Air, Nusa Tenggara Barat, 83352, Indonesia
Telefon: +62 877-6531-3257

→ Tjek priser på resortet HER (affiliatelink)

Når du i anmeldelsen ser (affiliatelinks) betyder det, at hvis du booker hotellet via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission – tak for din støtte.

Artiklen er opdateret d. 10. marts 2020