Anmeldelse af Sunrise Resort, Gili Air

OBS Vær opmærksom på at alle resorts på Gili Øerne har været igennem en hård tid siden Jordskælv og Corona. Der kan derfor være en del uoverensstemmelse i forhold til både vores anmeldelse og billeder, samt de info. og billeder du får på hotelsøgemaskinerne (som stadig viser billeder fra før de 2 hændelser).

Anmeldelse af Sunrise Resort på Gili Air – Det blir’ ikke mere eksotisk og charmerende …

På vores rejse til Bali og Gili Øerne bookede vi dette paradis på Gili Air… Det bedste resort på hele vores tur!

Efter at have boet nogle dage på Nusa Indah Bungalows (affiliatelink) på Gili Air’s nordvestlige side af øen, ville vi nu prøve at bo et andet sted på øen. Denne gang gerne et sted med en lille smule mere leben.

Sunrise Resort

Sunrise Resort (affiliatelink) lå på den sydøstlige side af Gili Air og havde på TripAdvisor fået nogle rigtige fine anmeldelser. Bestemt ikke var uden grund.

Med hestevogn ankom vi til det lille paradis, hvor vi havde booket 3 overnatninger.

Vi så frem til at bo på et hotel med god standard og beliggende i et hyggeligt område, med lidt leben i “gaderne” og stadig lige ud til vandet.

Ankomst-sunrise-bungalow-hestevogn

Vi ankom om formiddagen og allerede fra vejen, kunne vi mærke, at Surise resort nok ville blive vores bedste ophold på både Gili Øerne og Bali.

Bungalows

Vi blev indlogeret i nogle super skønne balinesiske bungalows. I underetagen havde vi vores helt eget “chill out” område med hængekøje, seng med myggenet, bord og stole samt badeværelse.

Bungalow-paa-sunrise-resort

På førstesalen havde vi en stor dobbeltseng med et kæmpe myggenet samt en terrasse med liggestole.

Hele vejen rundt om bungalow’en hang der tørresnor (som ofte er en mangelvare).

Udsigten fra bungalow’en var over den tropiske have og den smukke pool.

Sunrise-resort-pool

Omgivelserne

På Sunrise’ strandside lå restauranten, som om dagen var solterrasse med liggestole og udsigt over vandet til Gili Meno, og om aftenen forvandlede sig til en skøn restaurant med hvide duge.

sunrise-resort-restaurant-sol-terrasse

Aftenens menu bestod enten af a la carte eller grill buffet med udvalg af alt fra fisk og skaldyr, til bøf og vegetariske retter.

Resortet blev hurtigt vores favorithotel. Stemningen var skøn og tilbagelænet. Servicen var i top. Beliggenheden uovertruffen med alt indenfor gåafstand.

Til trods for at vi kun havde booket 3 dage, så endte vi med at bo hele 6 dage på Sunrise Resort. De sidste 3 dage blev vi dog flyttet fra vores balinesiske hytte, som var reserveret til andre gæster, til en slags rækkehus bungalow.

Disse bungalows var knapt så charmerende, men havde til gengæld A/C og et super lækkert udendørs badeværelse.

Bar-udsigt-til-gili-meno

Vores Anmeldelse af Sunrise Resort

Sunrise Resort (affiliatelink) får vores aller bedste anbefalinger. Bungalows, beliggenhed, service og stemning var absolut noget af det bedste vi oplevede på vores rejse.

Vi vil til en hver tid booke os ind her igen.

Kontakt Sunrise Resort Gili Air
Adresse: Sunrise Resort Gili Air – East Beach – Desa Gili Indah, Pamenang, Lombok Utara
Telefon: +62 (0) 819 16010360
E-mail: bookings@sunrisegiliair.com

→ Her du læse mere og finde priser på Sunrise Resort (affiliatelink)

Anmeldelse af Sunrise Resort er opdateret d. 11. maj 2022

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *