Fint lille hotel i Sanur på Bali – rigtig fint som ankomst hotel og med gode pakke tilbud

Anmeldelse af Puri Sindhu Mertha

Tjek hotellernes egne specialtilbud

På vores rejse til Bali og Gili øerne, bookede vi hjemmefra, som det eneste, hotellet Puri Sindhu Mertha (affiliatelink) i Sanur på Bali.

Vi tjekkede hotellets priser på diverse søgemaskiner, men også hotellets egen hjemmeside.

At tjekke deres egen hjemmeside viste sig at være en rigtig god ide, for her fandt vi et Special offer” som bestod af:

  • Afhentning i lufthavnen
  • 3 overnatninger med morgenmad
  • 1 times massage pr. person
  • 4 timers sightseeing rundt på Bali

Vi bookede 2 pakker, idet vi skulle bruge 2 værelser.

Sindhu-Mertha-Sanur-tag-med-til-bali

Ankomst til Denpasar

Som aftalt stod vores chauffør fra hotellet og ventede på os, med et fint skilt i hånden da vi ankom med fly midt om natten.

Pænt mast sammen på den begrænsede plads der var i bilen, ankom vi ca. 25 min. senere til hotellet – midt om natten på vores lille, men meget hyggelige hotel.

Check-in på hotellet gik hurtigt og uformelt, og et øjeblik efter havde vi fået vores værelser.

Alle værelserne – resortet havde vist 8 værelser i alt –  lå lige ud til den lille swimmingpool. Til trods for at klokken var 2 om natten, fik lov til at hoppe en tur i poolen, som var tiltrængt efter den lange flytur.

Værelserne

Til den meget lave pris vi havde givet for ”pakkerne”, havde vi ikke høje forventninger til hotellets og værelsernes standard. Derfor blev vi glædeligt overraskede, da både omgivelser, værelser og badeværelser var rigtig pæne. Langt pænere end mange andre hoteller vi har boet på, til en langt højere pris.

50 m. ned af gaden lå et lille supermarked hvor jeg provianterede lidt drikkevarer. Inden vi gik i seng sad vi haven og en drink og at vi endelig var i den skønne tropiske varme.

Omgivelserne

Hotellet var bestemt ikke stort. Omgivelserne, som begrænsede sig til det lille område omkring poolen, var veludnyttet, hyggeligt og med plads til lidt borde, stole og masser af grønt.

Puri-Sindhu-Mertha-omgivelserne

Forenden af poolen kunne man sidde og hygge med andre gæster (hvis der havde været andre), men også med familien som ejede stedet og deres få ansatte.

Dette gav selvfølgelig anledning til en masse hyggesnak. Familien delte glædeligt ud af deres livshistorie, om livet generelt, lidt om kultur og om religionen på Bali.

En rigtig dejlig måde at starte vores rejse på.

15 min. gang fra Sanur by

Puri Sindhu Mertha (affiliatelink) ligger lidt udenfor selve byen. Det tager ca. 15 min. at gå til noget der minder om en by med restauranter m.m.

Til gengæld bor man et sted hvor der er fred og ro – og det var skønt at starte på Bali med lidt fred og ro.

Vores Anmeldelse af Puri Sindhu Mertha

Vi var meget tilfredse med hotellet. Vi fik rigtig meget for pengene og det var en god måde at starte sin ferie på. Personalet var meget imødekommende og hjalp os i øvrigt både med både bådbilletter til Nusa Lembongan og transport til havnen uden beregning.

Vi kan varmt anbefale Puri Sindhu Mertha (affiliatelink) som et ankomsthotel. Pakken med pickup i lufthavnen, en hel dags sightseeingtur rundt på Bali og massage på værelset var helt perfekt for førstegangbesøgende.

Kontakt Puri Sindhu Mertha Hotel
Adresse: Puri Sindhu Mertha Hotel – Jl. Danau Poso No.53 Blanjong – Sanur 80228 Bali
Telefonn: +62 361 286 736 og +62 361 472 0536
E-mail: reservation@sindhumertha.com

Når du i artiklen ser (affiliatelinks) betyder det, at hvis du booker hoteller via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission – tak for din støtte.

Læs også

Inspiration til Bali
Guide til Bali

Andre Anmeldelser fra Bali og Øer