Fint lille hotel i Sanur på Bali – supert som ankomst hotel

Anmeldelse af Puri Sindhu Mertha

På vores rejse til Bali og øer, bookede vi hjemmefra, som det eneste, hotellet Puri Sindhu Mertha i Sanur på Bali.

Vi tjekkede hotellets priser på diverse søgemaskiner, men selvfølgelig også hotellets egen hjemmeside.

Det viste sig at være en rigtig god ide, da hotellet på deres egen hjemmeside havde et rigtig godt “Special offer” som bestod af:

  • Afhentning i lufthavnen
  • 3 overnatninger med morgenmad
  • 1 times massage pr. person
  • 4 timers sightseeing rundt på Bali

Vi købte 2 pakker – pris pr. pakke 1.750.000 rupiah (IDR) = ca. kr. 288,- pr. overnatning. (hertil skal dog tillægges skat på ca. 15%)

Anmeldelse-af-Puri-Sindhu-Mertha-Hotel

Som aftalt, stod vores chauffør fra hotellet og ventede på os med et fint skilt i hånden, da vi ankom med fly midt om natten.

Pænt mast sammen på den begrænsede plads der var i bilen, landende vi ca. 25 min. senere og midt om natten på vores lille, men meget hyggelige hotel.

Check-in på hotellet gik hurtigt og uformelt og et øjeblik efter, fik vi vores værelser.

Alle værelserne (der var vist 8 ialt) lå lige ud til den lille swimmingpool, som vi, til trods for at klokken var 2 om natten, fik lov til at bade lidt i.

Med prisen vi havde givet for ”pakkerne”, havde vi ikke ret høje forventninger til standarden, men værelser og badeværelser var rigtig pæne – og da langt pænere end mange andre hoteller vi har boet på til en langt højere pris.

50 m. længere ned af gaden lå et lille supermarked hvor jeg provianterede lidt drikkevarer, så vi lige kunne sidde i den skønne tropiske varme og nyde, at vi endelig var ankommet efter en meget lang rejse fra Danmark.

Hotellet var bestemt ikke stort, men trods den begrænsede plads, havde de virkelig formået at få et lille hyggeligt hotel ud af det, med plads til både pool, sidde/spiseområder og masser af grønt og pynt.

Anmeldelser-af-Puri-Sindhu-Mertha-hotel

Forenden af poolen kunne man sidde og hygge med andre gæster (hvis der havde været andre), men også med familien som ejede stedet og deres få ansatte.

Dette gav selvfølgelig anledning til en masse hyggesnak med familien, som glædeligt fortalte hele deres livshistorie, om livet generelt, lidt om kultur og om religionen på Bali.

En rigtig dejlig måde at starte vores rejse på.

Hotellet ligger lidt udenfor selve byen, hvilket betyder at man skal gå i ca. 15 min. før man rigtig kommer til noget der minder om en by med restauranter m.m.

Til gengæld bor man et sted hvor der er fred og ro – og hvad betyder det så, at man skal gå en lille tur i den skønne varme.

Vi kan varmt anbefale hotellet, men kun for et par dage.

Hotellet er rigtig fint som startskud på rejsen – og skønt med en hel dags sightseeingtur, til at få et hurtigt overblik over hvad Bali har at byde på.

Kontakt Puri Sindhu Mertha Hotel
Adresse: Puri Sindhu Mertha Hotel – Jl. Danau Poso No.53 Blanjong – Sanur 80228 Bali
Telefonn: +62 361 286 736 og +62 361 472 0536
E-mail: reservation@sindhumertha.com

Læs også

Rejsebeskrivelser af Bali og Gili øerne