Bali | Ubud

Anmeldelse af Wenara Bungalows i Ubud

Anmeldelse af Wenara Bungalows i Ubud – et dejligt hotel lige op ad abeskoven i Ubud…

Ubud, havde vi hørt SÅ meget godt om. Aftenen inden vi tog dertil, bookede vi 3 dage på hotellet “Wenara Bungalows” (affiliatelink) som lå lige op ad abeskoven og i gåafstand til Ubuds mange butikker og restauranter.

Vi kom fra Gili øerne og blev af vores taxa fra havnen, sat af ca. 10 min. gang fra hotellet.

Med gåturen til hotellet fik vi en god fornemmelse af, hvad der ventede os i denne skønne by og hvordan hotellet lå i forhold til de ting vi gerne ville se og opleve i Ubud.

Vi var dårligt steget ud af taxaen før vi mødte aber overalt – på fortorvet, i træer, på elkablerne etc. i søgen efter føde.

wenara-bungalows-pool

Vi fandt hotellet som lå lidt tilbagetrukket fra vejen og med baghaven klods op ad Abeskoven.

Værelser og omgivelser

Dejlige store,rene værelser og badeværelse, og med fin møbleret terrasse udenfor.

wenara-bungalows-Vaerelse

Hotellet havde ikke en egentlig restaurant, men da vi ankom og var sultne, fik de hurtigt arrangeret betjening og levering af frokost fra nabo restauranten.

Morgenmaden lavede de dog selv i et lille tekøkken de havde bagved receptionen.

wenara-bungalows-Spiseomraade

Poolen var ikke stor, men den var ren og omgivet af den tropiske have.

I træerne rundt i haven og på vores terrasse kunne man se aberne boltre sig. Vi blev hurtigt klar over, at man nok ikke skulle efterlade sig noget nogen steder, hvis man ville være sikker på at kunne beholde det.

Hotellerne er dog ikke så vilde med aberne, så mange gange blev de jaget væk med slangebøsser.

Aber-paa-tagene

Personale & Service

Personalet var super søde, imødekommende og hjælpsomme. Vi tjekkede ind og fik vores værelser som lå hhv. i stuen og på 1. sal.

Vi sad i “restauranten” og kiggede på brochurer om de forskellige aktiviteter. Vil man have adventure, så er Ubud det helt rigtige sted at være.

Vi faldt over en brochure med rafting og blev hurtige enige om, at det måtte vi prøve.

I brochuren stod sådan tur til 60$ pr. pers. (ca. 400 kr.), men vores søde receptionist ville prøve at forhandle prisen ned.

Vi ville max. betale hvad der svarer til 150 kr. pr. pers. Selvfølgelig fik vores receptionist forhandlet prisen ned til det. Om det var aftalt spil ved jeg ikke – men sådan en service gav i hvert fald en del point hos os.

Vores anmeldese af Wenara Bungalows

Vi var meget tilfredse med at bo på “Wenara Bungalows” (affiliatelink) som til en forholdsvis lav pris, var i god standard, central beliggenhed og med dejlige store værelser – og som sagt, med en rigtig fin service.

Kontakt Wenara Resort Bungalows

Adresse: Monkey Forest Street – Ubud 80571
Telefon:  +62 361 977384

> Se værelser og find priser her < (affiliatelink)

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »