Dejligt hotel lige op ad abeskoven i Ubud…

Anmeldelse af Wenara Bungalows

Ubud, havde vi hørt SÅ meget godt om. Aftenen inden vi tog dertil, bookede vi 3 dage på hotellet “Wenara Bungalows” som lå lige op ad abeskoven og i gåafstand til Ubuds mange butikker og restauranter.

Vi kom fra Gili Trawangan og blev af vores taxa fra havnen, sat af ca. 10 min. gang fra hotellet.

Med gåturen til hotellet fik vi en god fornemmelse af, hvad der ventede os i denne skønne by og hvordan hotellet lå i forhold til de ting vi gerne ville se og opleve i Ubud.

Vi var dårligt steget ud af taxaen før vi mødt af aber som opholdt sig overalt – på fortorvet, i træer, på elkablerne etc. i søgen efter føde.

Anmeldelse-af-Wenara-Bungalows,-Ubud-Poolen

Vi fandt hotellet som lå lidt tilbagetrukket fra vejen og med baghaven klods op af Abeskoven.

Personalet var super søde, imødekommende og hjælpsomme. Vi tjekkede ind og fik vores værelser som lå hhv. i stuen og på 1. sal.

Dejlige store og rene værelser og badeværelse, og med fin møbleret terrasse udenfor.

Anmeldelse-af-Wenara-Bungalows,-Ubud-Vaerelset

Hotellet havde ikke en egentlig restaurant, men fik hurtigt arrangeret betjening og levering af frokost fra nabo restauranten.

Morgenmaden, som var inkl. lavede de dog selv i et lille tekøkken de havde bagved receptionen.

Anmeldelse-af-Wenara-Bungalows,-Ubud-Spiseomraadet

Poolen var ikke stor, men den var ren og omgivet af den tropiske have, hvor man rigtig kunne se aberne boltre sig i træerne og på bungalow terrasserne. Vi blev hurtigt klar over, at man nok ikke skulle efterlade sig noget nogen steder, hvis man ville være sikker på at kunne beholde det – aberne er MEGET frække.

Hotellerne er dog ikke så vilde med aberne, så mange gange blev de jaget væk med slangebøsser.

Anmeldelse-af-Wenara-Bungalows,-Ubud-Aber

Vi sad i “restauranten” og kiggede lidt på alle deres brochurer om de forskellige aktiviteter – for skal man på adventure, så er Ubud det helt rigtige sted at være.

Vi faldt over en brochure med rafting, og blev hurtige enige om, at det måtte vi prøve.

I brochuren stod sådan tur til 60$ pr. pers. (ca. 400 kr.), men vores søde receptionist, sagde han gerne ville prøve at forhandle prisen.

Vi ville max. give hvad der svarer til 150 kr. pr. pers. og vupti, det fik han forhandlet prisen ned til. Om det var aftalt spil ved jeg ikke – men sådan en service gav i hvert fald en del point hos os.

Vi var meget tilfredse med at bo på Wenara Bungalows som, til trods for en forholdsvis lav pris, havde en rigtig pæn standard, beliggenhed og dejlige store værelser – og som sagt, var servicen i top.

Kontakt Wenara Resort Bungalows

Adresse: Monkey Forest Street – Ubud 80571
Telefon:  +62 361 977384

Læs også

 Rejsebeskrivelser fra Bali.