Inspiration til Bali

Få masser af god inspiration til Bali og øer. Læs personlige rejsebeskrivelser & blog, guides og anmeldelser til hvor du skal bo.

Bali er risterrasser, kultur, religion, håndværk, aktiviteter og skønne strande…

Inspiration til Bali

Hvor på Bali skal jeg bo? Tips fra en insider

Det var kærlighed ved første blik, og jo dybere jeg lærte Bali at kende, desto mere betaget blev jeg.. For nogle år siden satte jeg for første gang mine fødder på Bali. En god ven og tidligere...

Tag med os til Bali – en detaljeret rejsebeskrivelse

Drømmer du om Bali? Så får du her en detaljeret beskrivelse af vores 5 ugers tur rundt på Bali og øerne med alt fra områder & seværdigheder, til prisniveauer & transport... Ankomst til Bali...

Bali er Indonesiens mest populære ø og feriemål.

Udover at være en smuk ø med en gammel kultur, eksotiske templer og nogle af de største attraktioner, så er Bali også kendt for sin varme gæstfrihed, fantastiske natur og mange spændende adventures.

Inspiration-til-bali-Pagode

Bali byder på lidt af det hele med alt fra et tætpakket natteliv, til trekking på høje vulkaner, uberørte jungler og masser af håndlavet kunsthåndværk.

De fleste besøgende tiltrækkes dog mest af de mange smukke strande, som alle har hvert deres at tilbyde.

Områder som Kuta, Seminyak og Jimbaran er de mest attraktive, hvor de store hoteller ligger direkte på stranden. Det er også på disse strande hvor du vil møde mange australiere, som er på jagt efter den rigtige bølge at stå på med deres surfboards.

Inspiration-til-bali-strand

Skal det være et lidt mere roligt område med knapt så meget fest og lidt mere familievenligt – og med fantastiske solnedgange – så skal du øst på til områderne Sanur, Nusa Dua og Candidasa.

Er du på vej til Bali, så læn dig tilbage læs nogle af de gode og personlige rejseblogs, som er skrevet for netop at inspirere og give dig nogle gode input til planlægningen af din rejse til Bali.

Stil dine spørgsmål i Forum

Forum

Personlige Rejsebeskrivelser

RejseBlogs

Anmeldelser fra Bali

Anmeldelser

Følg os på Instagram

Book hotel og opspar Rewards

Vær med på Facebook

Kåret som bedste søgemaskine

Bloggen flest har læst

Mest-læste-rejseblog-asien