Smukt beliggende i stille omgivelser…

Anmeldelse af Away Resort – Koh Kood

Med speedbåd fra Koh Chang, kom vi sejlende direkte ind til det 4-stjernede Away Resorts egen lille bådebro – mere eksotisk kunne det næsten ikke blive.

På broen blev vi modtaget af de mest smilende og søde folk, som fluks tog vores bagage og førte os op til receptionen, hvor de stod klar med kolde velkomstdrinks.

Vi var meget spændte på at bo på Away Resort, for faktisk havde jeg på TripAdvisor set, at deres score på gode anmeldelser ikke lå voldsomt højt.

Anmeldelse-af-Away-resort-Bungalow

Vores bungalow

Anmeldelse-af-Away-resort-Bungalow

Vores værelse på Away Resort

Anmeldelse-af-Away-resort-udsigt

Udsigten fra vores bungalow

Bungalow’en var mere end vi kunne drømme om.

Udsigten fra bungalowens skønne terrasse var helt vidunderlig og ikke nok med det, vi havde 2 terrasser – for ved siden af bungalowen, var der også et chill-out område med både bord og stole, sofa, reoler med lidt nips og tørrestativ.

Udsigten var næsten umulig at løsrive sig fra.

Vi kunne sidde i timer og bare kigge ud over vandet og fantasere om, hvad der foregik på øen med stranden overfor, hvad det lille fly lavede på stranden, om man kunne svømme over til den anden side etc.

Anmeldelse-af-Away-resort-området

Området

Anmeldelse-af-Away-resort-området

Away Resort området

Gik man lidt ned af stien langs vandet, kom man til en lille pool – den var ikke stor, men rigtig fin til at blive kølet lidt ned i eller til børnene.

Anmeldelse-af-Away-resort-Pool

Den lille pool

Overfor poolen lå resortets lille aktivitets biks, hvor man kunne låne både kajakker, paddleboards m.m. det var også her, man havde den nemmeste adgang til stranden uden for mange sten og det sted som lå tættest på øen overfor.

For enden af haven, lå et lille massage hus – her skal man bestille tid forvejen, hvis man skal have en behandling (i hvert fald i lav sæsonen).

På den anden side af vejen, lå Aways café/bar – hvor man, hvis der på et tidspunkt skal ske “lidt mere”, kan gå op og får lidt underholdning i form af diverse spil.

Aways restaurant lå oppe ved siden af receptionen, hvor der også lå en bar samt nogle hygge områder. Et dejligt område med en fantastisk udsigt og kun søde og smilende folk – som dog ikke kunne meget engelsk (men det kan de generelt ingen steder).

Anmeldelse-af-Away-resort-Frokost

Frokost på Away Resort

På anden dagen af vores ophold, arrangerede jeg med receptionen, en 2 timers “sightseeingtur” rundt på øen (der findes ikke offentlige taxa’er på øen).

Vores chauffør kunne ikke et ord engelsk, men heldigvis havde jeg sammen med receptionisten peget nogle steder ud på et kort, som chaufføren skulle køre os til.

En rigtig god tur, hvor vi besøgte både den gamle fiskerlandsby, et vandfald og uberørte strande – turen kan du læse meget mere om HER.

Anmeldelse-af-Away-Resort-sightseeing

Vores tålmodige sightseeing chauffør

Jeg vil varmt anbefale, at man arrangerer sådan en tur – især hvis man har børn med (så sker der lidt mere). I receptionen var de rigtig søde til at anbefale steder man burde opleve.

Vi havde 2 overnatninger på Away Resort og alt fungerede perfekt – jeg har meget svært ved at forstå, at TripAdvisors score ikke ligger helt oppe i toppen – hotellet er helt ideelt for gæster som ønsker fred og ro i fantastiske omgivelser.

Vi kunne sagtens bo på Away Resort igen.

Kontakt Away Resort

Adresse: Away Resort – 43/8 Moo 2, Baan Klong Chao, Koh Kood, Trat 23000
Telefon: +66 (0)8 7136 4036 eller +66 (0)8 1835 4517
Email: book.akk@AwayResorts.com

Læs også

Koh Kood – helt uspoleret og autentisk
Inspiration til Koh Kood