Anmeldelse af Tolani Resort, Koh Kood

Fra Koh Chang bliver du med speedbåd sejlet direkte til det 4-stjernede Tolani Resorts egen lille bådebro. Mere eksotisk kan det næsten ikke blive.

På broen bliver du modtaget af det smilende og søde personale, som hjælper med din bagage. Først til receptionen hvor du får serveret en skøn velkomstdrink, herfra videre til din bungalow.

Vi var meget spændte på at bo på Tolani Resort (affiliatelink), for faktisk havde jeg på TripAdvisor set, at resortet ikke havde de bedste anmeldelser.

Resortet

Bungalow-Away-resort-Anmeldelse

Vi havde booket en Bungalow og den var mere end skøn – ikke mindst beliggenheden. Udsigten fra den lille terrasse var fænomenal og faktisk havde vi 2 terrasser – en foran bungalow’en og en ved siden af.

Vaerelse-Away-Resort-anmeldelse

Vaerelse-udsigt-Anmeldelse-Away-Resort

Værelset var smukt indrettet med loft til kip, 2 dobbeltsenge, store dekorative myggenet, flotte mørke planke gulve, borde, stole og meget mere. Men intet overgik den fantastiske udsigt.

→ Se vores video af den gudesmukke udsigt

Terrassen ved siden af bungalow’en var et mindre chill-out område med både bord og stole, sofa, tørrestativ samt reoler med lidt nips.

En terrasse hvor du i timer kan sidde i total ro og bare nyde haven og udsigten.

Omgivelserne

Haven-away-resort-anmeldelse
Haven med de små sala’er på Tolani Resort

Hele vejen langs haven ligger der en træ boardwalk parallelt med vandet. For hver 100 m ligger der små sala’er (hytter) med bast tag, puder og et lille bord. I timevis kan man ligge her og kigge ud over vandet og til stranden på den anden side.

Pool-away-resort-anmeldelse

Resortet har en lille pool – den er ikke stor, men fin til at blive kølet lidt ned, og ideel til børn.

Overfor poolen ligger Away Resorts lille aktivitet-biks. Her kan du uden beregning låne kajakker, paddle boards m.m. Tag en kajak eller svøm en tur over til stranden på den anden side.

Tolani Resort (affiliatelink) har ikke selv nogen rigtig strand, men det gør ikke så meget, da stranden overfor er super lækker. Det tager kun et øjeblik at svømme derover.

Omraadet-away-resort
Mens vi var på Resortet stod der et lille fly på stranden overfor. Et fly som var glemt efter en filmoptagelse. Det er vist fjernet nu.

For enden af haven og ud mod hovedvejen ligger et lille massagehus. I lavsæsonen, mens vi var der, skulle der forudbestilles tid, hvis man skulle have en behandling.

På den anden side af vejen, ligger resortets café/bar – hvor du, hvis du trænger til lidt mere action – kan hygge og spille lidt pool.

Tolanis restaurant ligger oppe ved siden af receptionen. Et område hvor du også finder en lille bar og små hyggekroge.

Fra restauranten og baren får du en fantastisk udsigt over vandet, og bliver kun mødt af kun søde og smilende mennesker.

Frokost
Frokost i restauranten

I restauranten serveres gode retter og i baren kan du bestille flotte cocktails.

RejseTip: Du gør klogt i at komme i god tid til morgenmaden, hvis du vil være sikker på et stort udvalg og kolde drikke.

Arranger en tur rundt på øen

Da der ingen offentlig transport er på Koh Kood, arrangerede vi med receptionen en 2 timers “sightseeingtur” rundt på øen. Receptionen gav os et kort over øen, hvor vi indkredsede de steder vi blev anbefalet at se.

Chaufføren talte ikke et ord engelsk, men heldigvis havde jeg kortet. Jeg tror nu også at receptionisten havde informeret ham om hvor vi skulle hen.

En rigtig god tur, hvor vi besøgte både den gamle fiskerlandsby, et vandfald og uberørte strande.

→ Her kan du læse om alle vores oplevelser på turen

Tourguide-koh-kood
Vores chauffør venter tålmodigt på at vi udforsker en af de øde strande

Jeg kan varmt anbefale, at du arrangerer en tur rundt øen – især hvis du rejser med børn. I receptionen er de meget behjælpelige med anbefalinger til hvad der skal opleves.

Anmeldelse af Away Resort

Vi havde 2 overnatninger på Tolani Resort (affiliatelink) og alt fungerede perfekt. Området er smukt og helt stille – nærmest meditativt.

Resortet er helt ideelt for gæster som ønsker fred og ro i fantastiske omgivelser. Det skal dog siges, at nogen steder – især i vores bungalow – var der begyndende slitage, som jeg håber de får gjort noget ved, inden det tager om sig.

Når hotellet ikke scorer de høje point på Tripadvisor, så skyldes det nok den manglende strand og den lille pool. Vi manglede ikke strand, da der var masser af strand kun få meter herfra. Poolen er meget lille, men igen, det var ikke et problem for os.

Vi kunne sagtens bo på hotellet igen.

Kontakt Tolani Resort

Adresse: Away Resort – 43/8 Moo 2, Baan Klong Chao, Koh Kood, Trat 23000
Hotellets Hjemmeside >
Telefon: +66 (0)8 7136 4036 eller +66 (0)8 1835 4517
Email: info@tolanihotels.com 

Anmeldelse af Tolani Resort er opdateret d. 4. maj 2022.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »