Anmeldelse af ChawengBuri Resort, Koh Samui

Anmeldelse af ChawengBuri Resort – et skønt resort kun få meter fra Chaweng Beachs travle shoppinggade.

ChawengBuri Resort (affiliatelink) ligger direkte på Chaweng Beach og ud til Chawengs lange og travle shopping område på Koh Samui.

Til trods for en beliggenhed i Samuis mest turistede område, så er der utroligt fredeligt på ChawengBuri Resort.

For 11 år siden, på en familieferie med 14 mennesker, boede jeg første gang på ChawengBuri Resort. Dengang var vi rigtig glade for at bo på resortet.

Især var vores teenage børn var yderst tilfredse med at være så tæt på byen og shoppingmulighederne.

Chaweng-buri-resort-familiebillede-2009
Familiebillede taget i 2009 på ChawengBuri Resort

Nu var jeg meget spændt på, om resortet ville være til at kende efter alle de år og håbede inderligt at det ikke havde forandret sig for meget.

Villa med egen pool

Vi ankom sidst på eftermiddagen til ChawengBuri Resort fra Koh Phangan. In-check gik hurtigt og med vores bagage læsset på en lille vogn, blev vi fulgt til vores villa ned gennem resortets små stier i den tropiske have.

Chaweng-buri-resort-tropiske-have-villa-collage

Fuldstændig som sidste gang, blev jeg overrasket over hvor stille og eksotisk der er, til trods for at byen med sin konstante larm kun ligger få meter fra den skønne tropiske have.

Vores villa lå helt ugenert og med en dejlig lille møbleret terrasse ved indgangen.

Indretningen var godt udnyttet og med fin plads til os alle 3. Værelset var med et stort plateau hvorpå der lå en queen size madras og en ekstra opredning. Skønne madrasser og dejligt blødt sengetøj.

Chaweng-buri-resort-vaerelse

Værelset var møbleret med køleskab, kaffe & te faciliteter, en lille sofa, et lille skrivebord samt TV.

Villa Pool og teenagere er win win

Fra sengen kunne man ligge og kigge ud på terrassen med pool’en – som mere var en spa end en pool.

I timevis og til de næsten var gået i opløsning hyggede mine teenage-unger sig i spa’en, som udover massage også bød på blinkende disco-lys i alle farver – en stor succes, især når det var mørkt!

Chaweng-buri-resort-vaerelse-med-pool-collage

På den lille terrasse stod der også 2 solvogne, hvor man enten kunne nyde lidt privattid eller holde øje med sin unger mens de hyggede i vandet.

Badeværelset lå i åben forbindelse med soveværelset, men med glasdøre til hhv. toilet og bruseområde. Der var masser af lækre både tykke håndklæder, div. sæber og cremer, badekåber, slippers og en safetyboks.

Vi var rigtig glade for vores villa og nød at have vores egen pool. De dage hvor det simpelthen var for varmt at ligge ved den store pool eller på stranden, var det fantastisk at kunne opholde sig i a/c i villaen og med mellemrum smutte en tur i vores egen pool.

Udover villaer med pool, kunne jeg med glæde konstatere at de deluxe bungalows vi boede i for 11 år siden, stadig er på resortet og er mindst lige så chamerende som de var dengang.

Chaweng-buri-resort-villa-deluxe

Omgivelserne

ChawengBuri Resort’s store fælles pool er vidunderlig. Den er stor, ren og perfekt til børn.

Chaweng-buri-resort-faelles-pool

Jeg har aldrig oplevet en bedre pool til børn og husker tydeligt for 11 år siden, da mine børn var små, hvor stor glæde de havde af poolen.

Chaweng-buri-resort-faelles-pool-lavt-vand

Den laguneformede pool har et meget stort område med helt lavt vand, hvor børnene kan hygge sig i timevis samt et afgrænset spa-område.

Bag poolen ligger ChawengBuri Resort’s store runde morgenmadsrestaurant. Buffeten er med et godt udvalg af både frugt, brød, æg som du ønsker dem, asiatiske retter og frække fugle som gerne hjælper dig af med brødet.

Chaweng-buri-resort-morgenmadsbuffet

Mellem poolen og stranden ligger “Beachbaren” hvor der også serveres frokost. Fra menukortet kan der bestilles både traditionelle thairetter og snacks som burgers og forårsruller, som nydes til underholdningen der konstant er på stranden.

Chaweng-buri-resort-bar-collage

Efter frokost kan du gå langs poolen over på den modsatte side af baren og få en dejlig 60 min. top til tå massage i resortets lille massage hytte – med udsigt over stranden og vandet.

Chaweng-buri-resort-strand-massage

Selve stranden ud for ChawengBuri Resort er vidunderlig og slet ikke så overfyldt som man skulle tro pga. beliggenheden. Er du til strandaktiviteter, så er det bestemt her du skal bo. Her er alt hvad du kan drømme om af aktiviteter og underholdning. You name it – they got it.

Gider du ikke bevæge dig op i byen i den bagende hede, så kan du klare de fleste indkøb fra en solvogn.

Strandsælgere-collage

Beliggenheden

ChawengBuri Resort (affiliatelink) er beliggende midt på Chawengs ca. 7 km lange og livlige strand. Til trods for at være det mest turistede- og øens største shoppingområde, så føles det ikke som et fluepapir at være på stranden.

Hele vejen langs ChawengBuri Resort er der solvogne med borde og parasoller i sandet. Herfra kan du ligge og blive godt underholdt af strandsælgere og turister som kaster sig ud i diverse vandaktiviteter.

Ved frokosttid dukker søde thaidamer op med deres suppegryder og byder på lækre og smagfulde thairetter.

Chaweng-buri-resort-strand-frokost

Om aftenen er der, som om dagen, mindst lige så livligt på stranden, hvor de fleste resorts dækker op til enten drinks eller middag i vandkanten.

På hovedgaden som ChawengBuri Resort ligger lige ud til, ligger der masser af restauranter, barer, supermarkeder og tøjforretninger.

Underholdningen i dette område er bred, og du vil med garanti blive inviteret og opfordret til at købe billetter til både thaiboxning og ladyboys kabaret.

Døgnet rundt kan du hoppe på de røde pick-up taxa’er (kaldet songthaew) og for billige penge køre hvorhen du vil på Samui.

Vores Anmeldelse af ChawengBuri Resort

ChawengBuri Resort er et dejligt resort. Jeg nød meget at resortet var stille og roligt og uden en masse aktiviteter, events og anden underholdning, som der er på de fleste andre resorts.

Når man ligger så tæt på en larmende by som har alt, er det skønt at kunne “komme hjem” og få fred.

Rejser man med teenagere som gerne vil shoppe ligger ChawengBuri Resort ideelt og en pool villa kan klart anbefales, da den er åben 24/7. Mine teenagere elskede at bade om aftenen og når vi kom tilbage fra byen.

Rejser man med små børn, så byder resortet på den bedste pool man kan tænke sig, med masser af plads til at bolte sig på.

Faciliteter på ChawengBuri Resort

  • Stor pool med børne- og spaområde
  • Morgenmadsbuffet
  • Pool- & strandbar med frokostmenu
  • Gratis Wi-Fi på hele området
  • Massageområde
  • Lufthavnstransfer (mod betaling)
  • Tøjvask (mod betaling)
  • Udlejning af scootere og biler

Kontakt ChawengBuri Resort

Adresse: 14/4, 14/6 Chaweng Beach, Koh Samui
Email: bookingchawengburi@gmail.com
Tlf.: +66 77 300 693
Hjemmeside: ChawengBuri Resort

» Book via hotels.com og optjent Rewards her « (affiliatelinks)

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *