Skønt lille tilbagetrukket hotel i Porto de Sóller…

Anmeldelse af Hotel Eden Nord – Porto de Sóller, Mallorca

Hotel Eden Nord er et rigtig dejligt lille 3 stjernet hotel, beliggende lidt tilbagetrukket, men kun 2 min. gang fra stranden og marinaen.

Skal du til Porto de Sóller kan vi varmt anbefale at bo her.

Anmeldelse-af-hotel-eden-nord-Mallorca-Reception

Vi ankom om natten, og til vores store overraskelse, så stod natportieren klar ved in-check med en lille kold anretning. En fantastisk modtagelse at få.

I 8 nætter boede vi hhv. 3 pers. på ét værelse og 2 pers. på et andet værelse.

Anmeldelse-af-hotel-eden-nord-Mallorca-værelse
Værelset

På værelset til 3 personer fik vi et pænt stort værelse med 2 dobbeltsenge og en sofa opredning.

Rummet var tilpas stort med både plads til sengeborde, bagagebord, toiletbord, et stort klædeskab med safetybox, køleskab samt fladskærm.

Badeværelset var ligeledes rigtigt fint med stort badekar, stort toiletbord, hårtørrer (omend en lidt gammeldags en af slagsen), div. sæber, og håndklæder i alle størrelser og til os alle 3.

Anmeldelse-af-hotel-eden-nord-Mallorca-balkon
Balkonen

Vores værelsesbalkon vendte ud mod bjergene og var lige over indgangen til hotellet. Også på balkonen var der tænkt på os alle 3 med plads og stole til alle. På væggen sad et mindre tørrestativ.

Værelset og badeværelset til 2 personer var lidt mindre end det til 3 personer, men ellers var den eneste forskel at balkonen vendte ud mod poolen.

Poolen var bestemt ikke stor, men fin til et hurtigt dyp sidst på eftermiddagen (det var alligevel alt for varmt til at ligge ved poolen om dagen) – der var også et lille hjørne til de mindre børn.

Selve poolområdet var hyggeligt med borde og stole i den ene ende og et fint antal liggestole rundt om poolen.

Anmeldelse-af-hotel-eden-nord-Mallorca-cafe
Caféen ved poolen

I hotellets bar kunne der købes både snacks og drikkevarer, som blev serveret ved poolen eller i selve baren.

Anmeldelse-af-hotel-eden-nord-Mallorca-Bar
Baren

Restauranten var stor og pæn med hvide duge. Morgenmaden som var inkl. havde et fint udvalg.

Vi havde tilkøbt halvpension for kr. 250 for HELE ugen – dette betød at vi faktisk hver aften spiste på hotellets restaurant. Det var ikke gourmetmad, men til 250 kr. var det en rigtig fin og varieret buffet – ikke mindst kagebordet var godt.

Er du meget kræsen, så undlad at købe halvpension, men vær i stedet forberedt på at skulle betale mellem 100-200 kr. pr. aften for en hovedret i byen.

Anmeldelse-af-hotel-eden-nord-Mallorca-Udsigt
En af udsigterne fra hotellet

Det aller bedste ved hotellet var personalet. Uanset hvem vi mødte og talte med, så var de smilende, imødekommende og super serviceminded.

I receptionen fik vi gratis parasoller vi kunne tage med på stranden. I restauranten reserverede de yndlingsbordet til os, uden vi havde bedt om det. Vi fik masser af ideer og kort til hvor vi skulle køre hen.

Hotels.com hvor vi bookede hotellet havde jeg læst at in-check sluttede ved 23 tiden og at vi skulle betale for wi-fi. Ingen af delene holdt vand. Der er døgn check-in og gratis (velkørende) wi-fi på hele hotellet.

Alt i alt, så var vi rigtig glade for at bo på hotellet – vi så flere hoteller langs promenaden, men priste os lykkelige for at bo lidt væk fra menneskemylderet.

Kontakt Hotel Eden Nord
Adresse: Carrer Mestral, 5, Port de Soller, Sóller, Mallorca
Tlf.: 971 631 513
Læs mere om hotellet HER og find priser HER

Læs også

Smukke Mallorca på en uge
Inspiration til Spanien