Anmeldelse af Hotel Eden Nord

Skønt lille tilbagetrukket hotel i Porto de Sóller.

Hotel Eden Nord (affiliatelink) er et rigtig dejligt lille 3 stjernet hotel, beliggende lidt tilbagetrukket, men kun 2 min. gang fra stranden og marinaen.

Skal du til Porto de Sóller kan vi varmt anbefale at bo her.

Receptionen - Anmeldelse af Hotel Eden Nord i Porto de Sóller - Mallorca

Vi ankom om natten, og til vores store overraskelse, stod natportieren klar ved in-check med en lille kold anretning. En fantastisk modtagelse at få.

Anmeldelse af Hotel Eden Nord – Porto de Sóller

I 8 nætter boede vi hhv. 3 pers. på ét værelse og 2 pers. på et andet værelse.

Værelset

På værelset til 3 personer fik vi et pænt stort værelse med 2 dobbeltsenge og en sofa som også kunne bruges til opredning.

Værelset - Anmeldelse af Hotel Eden Nord i Porto de Sóller - Mallorca
Værelset

Rummet var tilpas stort med både plads til sengeborde, bagagebord, toiletbord, et stort klædeskab med safetybox, køleskab samt fladskærm.

Badeværelset var ligeledes rigtigt fint med stort badekar, stort toiletbord, hårtørrer (omend en lidt gammeldags en af slagsen), div. sæber, og håndklæder i alle størrelser og til os alle 3.

Balkonen - Anmeldelse af Hotel Eden Nord i Porto de Sóller - Mallorca
Balkonen

Vores værelsesbalkon vendte ud mod bjergene og var lige over indgangen til hotellet. Også på balkonen var der tænkt på os alle 3 med plads og stole til alle. På væggen sad et mindre tørrestativ.

Værelset og badeværelset til 2 personer var lidt mindre end det til 3 personer, men ellers var den eneste forskel at balkonen vendte ud mod poolen.

Poolen

Poolen var bestemt ikke stor, men fin til et hurtigt dyp sidst på eftermiddagen (det var alligevel alt for varmt til at ligge ved poolen om dagen). Et lille hjørne var indkredset til de mindre børn.

Pool - Anmeldelse af Hotel Eden Nord i Porto de Sóller - MallorcaPoolen

Selve poolområdet var hyggeligt med borde og stole i den ene ende og et fint antal liggestole rundt om poolen.

Café - Anmeldelse af Hotel Eden Nord i Porto de Sóller - Mallorca
Caféen ved poolen

I hotellets bar kunne der købes både snacks og drikkevarer, som blev serveret ved poolen eller i selve baren.

Baren - Anmeldelse af Hotel Eden Nord i Porto de Sóller - Mallorca
Baren

Restauranten

Restauranten var stor, pæn og med hvide duge. Morgenmaden som var inkl. havde et fint udvalg.

Vi havde tilkøbt halvpension for kr. 250 for HELE ugen – dette betød at vi faktisk hver aften spiste på hotellets restaurant.

Det var ikke gourmetmad, men til 250 kr. var det en rigtig fin og varieret buffet – ikke mindst kagebordet var godt.

Er du meget kræsen, så undlad at købe halvpension, men vær i stedet forberedt på at skulle betale mellem 100-200 kr. pr. aften for en hovedret i byen.

Udsigt - Anmeldelse af Hotel Eden Nord i Porto de Sóller - Mallorca
En af udsigterne fra hotellet

Top service

Det aller bedste ved hotellet var personalet. Uanset hvem vi mødte og talte med, så var de smilende, imødekommende og super serviceminded.

I receptionen fik vi gratis parasoller vi kunne tage med på stranden. I restauranten reserverede de yndlingsbordet til os, uden vi havde bedt om det. Vi fik masser af ideer og kort til hvor vi skulle køre hen.

Hotels.com (affiliatelink) hvor vi bookede hotellet havde jeg læst at in-check sluttede ved 23 tiden og at vi skulle betale for wi-fi. Ingen af delene blev opkrævet. Der er døgn check-in og gratis (velkørende) wi-fi på hele hotellet.

Alt i alt, så var vi rigtig glade for at bo på hotellet – vi så flere hoteller langs strandpromenaden, men priste os lykkelige for at bo lidt væk fra menneskemylderet.

Kontakt Hotel Eden Nord
AdresseCarrer Mestral, 5, Port de Soller, Sóller, Mallorca
Telefon: +34 971 631 513
>> Læs mere om hotellet her <<
>> Find gode priser her << (affiliatelink

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »