Anmeldelse af Hôtel Voltaire Opéra, Nantes

Hôtel Voltaire Opéra er et charmerende hotel beliggende i hjertet af det historiske Nantes. Kun 200 m fra Place Graslin med det smukke teater og det velrenommerede brasserie ”La Cigale” samt de mange skønne små shoppinggader.

Hôtel Voltaire Opéra - Nantes

Hotellet er et 3* boutique hotel som ejes og drives af ægteparret Véronique og Patrick, som i 2012, efter en lang hotelkarriere, køber det dengang gamle pensionat fra 1855.

Siden har parret renoveret hotellet med stor respekt for stedets historie og omhyggeligt indrettet hotellet med mange fine gamle antikviteter og nips, som giver hotellet en helt særlig ånd.

Morgenmaden på Hôtel Voltaire Opéra er virkelig skøn og du kan være sikker på at Patrick står klar til at modtage dig om morgenen, for at præsentere det brede udvalg af lokale produkter som både brød, marmelader, honning og naturligvis crepes samt kvalitets espresso kaffe.

Udover morgenmadsrestauranten har hotellet også en hyggelig lounge, samt et mødelokale.

Værelser

Alle værelser på hotellet er forskellige og personligt indrettede. Værelserne er med fladskærm, skabe, kedel til te/kaffe samt tilhørende badeværelse.

Sengen er behagelig og både dyner, puder og betræk er i god kvalitet.

Hotellet ligger lige i centrum af den gamle by og er derfor i gåafstand til alt.

Adresse: 10 Rue Gresset
>> Her kan du læse mere om L’Hôtel Voltaire Opéra <<
>> Her kan du booke værelse og optjene rewards << (affiliatelink)

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via disse links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »