Steen Pipper
Japan ekspert Steen Pipper

I de seneste 30 år har jeg rejst 50-100 dage om året. Både i forbindelse med arbejde men også de fleste ferier er foregået udenlands. En årrække boede og arbejdede jeg i Hong Kong og herfra gik rejserne til Kina, Sydkorea, Japan, Filippinerne, Thailand samt Australien og New Zealand. USA har i en årrække været et yndet rejsemål og min passion for dykning har bragt mig til Egypten, Bali, Malta m.m. ligesom de nordiske vande naturligvis er blevet udforsket. Har du spørgsmål til mine mange artikler eller blot til mine rejsedestinationer, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

I de seneste 30 år har jeg rejst 50-100 dage om året. Både i forbindelse med arbejde men også de fleste ferier er foregået udenlands.

En årrække boede og arbejdede jeg i Hong Kong og herfra gik rejserne til Kina, Sydkorea, Japan, Filippinerne, Thailand samt Australien og New Zealand.

USA har i en årrække været et yndet rejsemål og min passion for dykning har bragt mig til Egypten, Bali, Malta m.m. ligesom de nordiske vande naturligvis er blevet udforsket.

Japan ekspert Steen Pipper

Har du spørgsmål til mine mange artikler eller blot til mine rejsedestinationer, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

Rejseblogs skrevet af Steen Pipper

Østlige Kyoto

Østlige Kyoto

Få god inspiration til 2 dage i det østlige Kyoto spækket med oplevelser. Et område som byder på både Templer, Natur & Geisha’er…

læs mere
Guide til Miyajima

Guide til Miyajima

Ca. 30 min. fra Hiroshima ligger Miyajima. En skøn ø som er et besøg værd med flot natur, smukke Sika hjorte og templer…

læs mere
Guide til Hiroshima

Guide til Hiroshima

Få en guide til Hiroshima og de mange mindesmærker fra atombomben som sprang i 1945 samt gode input til andre attraktioner i området…

læs mere
Translate »