Inspiration til Gili Øerne

Læs om alt fra forskellen på de 3 øer, personlige rejsebeskrivelser & blogs og anmeldelser om hvor du skal bo på Gili Øerne.

Gili Islands 3 paradisøer ud for Bali – helt uden motoriserede køretøjer.

Inspiration til Gili Øerne

Gili øerne – et barfodet paradis

Beliggende ud for Lomboks nordvestlige kyst, finder du Gili øerne - Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan. Her skal du forberede dig på et tropisk barfodet paradis uden biler, med perfekte hvide...

Gili Air & Gili Meno – 2 paradisøer ud for Bali og Lombok

Efter nogle dage i Kuta på Bali, så vi virkelig frem til ø paradiset Gili Islands... Gili Air & Gili Meno Vi var blevet anbefalet øen Gili Air, som skulle være en god mellemting mellem Gili...

Beliggende ud for Lomboks nordvestlige kyst, finder du Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan – et tropisk paradis uden biler, med perfekte hvide badestrande og et farverigt koralrev.

Gili Trawangan

– den festlige af de 3 øer…

Gili Trawangan, også kaldet festøen, er den mest populære af de 3 Gili øer.

Trods øens lille størrelse, har Gili Trawangan et stort udvalg af restauranter og barer som ved midnatstid overtages af DJs indtil de tidlige morgentimer.

Gili Trawangan startede som en backpacker ø, og har stadig lidt af den samme ånd. Men i de senere år er der sket en stor udvikling på øen.

Flere luksus villaer med egne pools er skudt op, og øen er derfor i dag også attraktiv for både ældre og familier.

De fleste “fester” er centreret på den sydlige del af øen, så selvom Trawangan er den mest populære ø, er det stadig muligt at finde isolerede strande og få lidt ro.

Inspiration-til-Gili-Trawangan-Skilt

Så leder du efter et paradis hvor du finder ro kombineret med mulighederne for fine middage og et brølende natteliv – så er Gili Trawangan lige øen for dig.

Stil spørgsmål i Forum

Forum

Personlige Rejsebeskrivelser

RejseBlogs

Anmeldelser fra Gili Øerne

Anmeldelser

Følg os på Instagram

Book hotel og opspar Rewards

Skriv om dine rejseoplevelser

Bliv-gasteblogger

Vær med på Facebook

Kåret som bedste søgemaskine