9/11 Memorial, One World Observatory, World Trade Center

Når du alligevel skal en tur over Brooklyn Bridge kan du lige så godt besøge One World Observatory, 9/11 og World Trade Center i samme hug.

Disse store attraktioner ligger nemlig tæt på broen og på den modsatte side af vejen, hvor du måske er stået af din hop on / hop off bus (affilliatelink).

One World Observatory/World Trade Center

One World Observatory er tårnet på det nye World Trade Center. Det åbnede i 2014 og ersattede de 2 Twin Towers som blev tilintetgjort i 2001.

Attraktioner-i-new-york-one-world-observatory
Tårnet er 541 m højt og er en af verdens højeste bygninger kun overgået af Burj Khalifa i Dubai, Shanghai Tower i Kina og CN Tower i Canada.

Skal du have en fantastisk udsigt over New York og ikke mindst 9/11 Ground Zero, så skal du besøge One World Observatory (affilliatelink) på 102. etage.

Forudbestil billetter: Du kan forudbestille “spring køen over” billetter her (affilliatelink) eller du kan bruge dit sightseeing pass (affilliatelink) og spare op til 65% på entrébilletten.

9/11 Memorial Park & Ground Zero

9/11 Memorial Park og Museum er et mindesmærke for de 3.000 mennesker som mistede livet under angrebet af Twin Towers – World Trade Center – d. 11. september 2001.

Attraktioner-i-new-york-9-11
9/11 Memorial Park og Museum stod færdigt d. 11. september 2011. Her blev det åbnet for familierne til ofrene for angrebet og for offentligheden d. 12. september 2001.

At besøge parken med de flot designede bassiner, med det rislende vand og alle de mange ofres navne indgraveret hele vejen rundt, er en stærk og følsom oplevelse.

Under bassinet, hvor det nordligste tårn stod, ligger uidenficerede ligdele fra Ground Zero begravet.

Attraktioner-i-new-york-ground-zero
Parken er omgivet af Swamp White Oak-træer med undtagelse af et Callery-pæretræ, der blev kendt som “Survivor Tree.”

Træet blev fundet på Ground Zero i oktober 2001 med kappede rødder og brændte grene. Man gravede træet op, og frem til 2010 blev træet passet og plejet og i 2011 genplantet i Memorial parken.

I dag står det med nye fine grene strittende ud fra sin gamle krogede træstub, og symboliserer fortid og nutid og bevis på modstandskraft, overlevelse og genfødsel.

Parken kan gratis besøges mellem kl. 7.30 og 21.00

Museet

Museet for 9/11 er bestemt et besøg værd.

Attraktioner-i-new-york-9-11-museum
På museet kan du se mere end 10.000 artefakter fra 9/11 og få fortalt personlige historier om tab, medfølelse, opgør og genopbygning efter angrebene i 2001.

Billetter til museum: Du kan med stor fordel booke “skip køen entrébilletter(affiliatelink) hjemmefra. Booker du ikke i forvejen, må du påregne timelange køer.

Attraktioner-i-new-york-9-11-museum-koe
Kø til museumsbesøg

Har du forudbookede billetter, går du ved indgangen til museet til “Ticket Holder” køen.

Du kan også bruge sightseeing pass (affiliatelink) som entrébillet til museet og spare op til 65% på indgangen.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via disse links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte 

9/11 Memorial Tours

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *