Brooklyn Bridge

Er du i New York er det et must at tage turen over Brooklyn Bridge. En legendarisk og charmerende attraktion som skal opleves.

Den ikoniske og 1.834 m lange bro Brooklyn Bridge over East River, er en af tre broer som forbinder bydelene Lower Manhattan og Brooklyn.

Brooklyn Bridge, som blev åbnet i 1883, er en af USA’ ældste hængebroer og et af NYC’s største varetegn. Ikke mindst fordi broen har været brugt i adskillige film og er et ægte stykke New York City historie.

Brooklyn-bridge-attraktioner

En gå- eller cykeltur over broen, giver en ægte New Yorker oplevelse.

Når du kommer over broen på Brooklyn siden, ligger der på hver side af broen grønne parker hvor udsigten til både broen, Manhattan og Manhattan Bridge er fantastisk.

Turen over Brooklyn Bridge

Gå selv: Er du med hop on / hop off (affiliatelink) bussen, så kan du på dit udleveret bykort se hvor du skal hoppe af. Guiden i bussen vil også gøre opmærksom på at det er her du skal af. Det er samme stop som hvis du skal besøge 9/11 Memorial.

På Cykel: Er du frisk kan du leje cykel (affiliatelink) og cykle over broen.

Guided tur: Er du interesseret i mere af broens historie, så kan du vælge en guided tur (affiliatelink). På denne tur gå du over broen og gennem Brooklyns parker og bydel, samtidig med du får et indgående kendskab til både broen og Brooklyn kvarteret.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via disse links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte 

Brooklyn Bridge Tours

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »