Grand Central Terminal

Besøg den fascinerende, historiske og utrolig smukke Grand Central Terminal. Et verdensberømt vartegn i hjertet af Manhatten.

Med mere end 750.000 besøgende om dagen, så er Grand Central Terminal en af NYC mest besøgte steder, næst efter Times Square.

Grand Central er et must at besøge!

Terminalen, som har en fascinerende historie og en utrolig smuk arkitektur, er et verdensberømt vartegn i Midtown Manhattan.

Terminalen er ikke blot et transportcenter, men huser også 60 butikker, 35 spisesteder og fra tid til anden, forskellige events.

grand-central-terminal-attraktioner

I midten af stationen står terminalens og et af New Yorks mest kendte ”mødesteder”. Informationen med de 4 ure. Urene vender mod nord, syd, øst og vest og bliver flittigt brugt som de lokales mødested. Bemærk hall’ens smukke loft hvor du kan se alle stjernetegnene på en flot og skindende baggrund.

Går rundt i terminalen og se de mange smukke detaljer – det er helt gratis og atmosfæren er skøn.

Der findes forskellige guided ture:
1. Med headset kan du selv gå rundt og lytte til terminalens historie, dens arkitektoniske kendetegn og om terminalens rolle i populære film og tv-serier.

> Køb billet til headset tour her (affiliatelink)

2. Book en guided 90 minutters tour rundt i både terminalen og på gallerier. På denne tur bliver der gået i detaljer og terminalens spændende historie, konstruktionen og ikke mindst, historien om det fantastiske “Zodiac” loft bliver fortalt.

> Køb billet til Guided Tour her (affiliatelink)

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via disse links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte 

Grand Central Tours

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »