Fantastisk hotel i Midtown

Anmeldelse af StayPineapple i New York

Det tog oceaner af tid, at finde hotel i New York. Har man ikke været i NYC før, så er det næsten uoverskueligt. Der er mange hoteller at vælge imellem, men de fleste anmeldelser er lige så ringe som priserne er skyhøje. Og når man ikke kender områderne, er det svært at vurdere hvor man skal bo.

Mine kriterier blev, at hotellet skulle have en beliggenhed som gjorde det nemt at gå til det meste, og prisen for 5 overnatninger måtte ikke overstige 6.000,-

Valget faldt på StayPineapple som lå i Midtown, havde gode anmeldelser og en pris på ca. 6.000 for 5 dage. Hos Hotels.com havde jeg optjent Rewards fra tidligere overnatninger, så fra prisen kunne jeg trække yderligere kr. 2.000,-

Først på aftenen ankom jeg til hotellet med min “delte shuttle” fra JFK lufthavnen. Lobbyen og receptionen var rigtig fin og personalet sødt og imødekommende. Check-in gik hurtigt og jeg fik tildelt et værelse på 23. etage (jeg havde bedt om et værelse højt oppe – det fik jeg).

staypineapple-lobby

Allerede inden jeg kom til mit værelse, kunne jeg tydeligt fornemme, at mit valg af hotel var lige i øjet. Hver en detalje var perfekt – lobby, reception, elevatoren og de imødekommende mennesker.

Jeg var meget spændt på værelset, for de fleste kommentarer til hotelværelser i NYC er, at er meget små og slidte.

Værelset var super fint. En stor og meget behagelig seng med lækre dyner og sengetøj. Sengebord på hver side af sengen, hvor en bordplade kunne trækkes ud og anvendes som skrivebord.

Et klædeskab med bøjler og safety-box med god plads til bla. laptop. 3 lidt mindre skabe, hvor der i et af dem stod en kaffe/te brygger med kapsler, samt 2 flasker vand.

staypineapple-vaerelse-klaedeskab

Stor 50″ fladskærm med alverdens amerikanske kanaler. Vinduet kunne åbnes og der var mørklægningsgardiner.

Også badeværelset var super fint, med rummelig bruseniche og stort brusehovede. Lækker flot keramiskvask og tykke luksus håndklæder.

staypineapple-badevaerelse

Værelset havde det hele og jeg kunne ikke sætte en finger på noget. Der var kræset om detaljerne og jeg kunne slet ikke stå for skiltet til at hænge på døren.

staypineapple-doerskilt

Min booking var uden morgenmad – hvad den er på de fleste hoteller – men hver morgen fra kl. 7.oo stod der kaffe og wienerbrød i receptionen. Igen ved 16 tiden kom der muffins kaffe eller saft.

Staypineapple-morgen-reception

Personalet var meget behjælpelige med div. anbefalinger, print af bordingpass, booking af shuttle etc. og hjælper så meget de kan.

Der er 24 timers bemanding. Du skal checke-ud kl. 12, men rejser du først senere, har du mulighed for at få din bagage opbevaret.

Jeg har kun rosende ord at sige om StayPineapple, og vil helt sikker booke hotellet næste gange jeg rejser til NYC.

Kontakt & lokation StayPineapple

Se priser og book med rewards HER
Adresse: 337 W 36th Street, New York, NY (Midtown)

Email: info@Staypineapple.com
Læs mere på Hotellets hjemmeside

staypineapple-hotel-udefraStayPineapple set udefra

staypineapple-lys-under-seng
Lækker lille detalje med lys under sengen

Fordele ved hotellet:

  • God wifi
  • HDMI stik til opladning af telefon
  • Rummelig safetyboks
  • kaffe & te faciliteter på værelset
  • Hårtørre
  • Ingen larm fra gaden (fra 23. etage)
  • Adgang til hotellet 24 timer
  • Fantastisk beliggenhed – ca. 10 min. gang til Times Square og 25 min. til Central Park

Læs også 

5 dage i New York proppet med oplevelser
Anmeldelse af Frames Bowling Lounge
Fakta om USA – hvad du skal vide inden du rejser