Derfor skal du til New Zealand

Et af verdens smukkeste lande

New Zealand er et lille land som som med sine ca. 4 millioner indbyggere, fordelt på de kun ca. 1600 km. fra nordspidsen af Nordøen til sydspidsen af syd-øen, ligger i det smukke Stillehav.

New Zealand består af en nord-ø, en syd-ø samt flere andre småøer.

New Zealand ligger langt fra ALT! Faktisk er det verdens mest isolerede land. Nærmeste nabo er Australien ca. 2000 km væk og herefter kommer naboøerne Ny Kaledonien, Fiji og Tonga.

På grund af New Zealands isolerede beliggenhed i millioner af år, har både dyrelivet og naturen tilpasset sig livet på New Zealand.

Naturen på er nok det mest fantastiske – sjældent finder du et sted på jorden med så magisk og dramatisk natur. Uanset hvor du befinder dig, kan du opleve alt fra bjerge, regnskove & fjorde, til smukke kyststrækninger, gletchere og meget meget mere. Det er slet ikke til at begribe, når man står midt i det.

soeer-paa-new-zealand

Udover naturen er New Zealand kendt for sit venlige, sociale og gæstfrie folk. Deres mange festivaller. Deres fantastiske mad & vine samt et hav af udendørsoplevelser. Og hvem har ikke hørt om Bungy jump som for første gang så dagens lys på New Zealand.

lake-wakatipu-bungy-jump

Men allermest skal New Zealand hyldes for deres anerkendelse og respekt for Maori folket – New Zealands oprindelige befolkning.

Her kunne resten af verden lære meget, for på New Zealand lever man langt venligere, blidere og mere respektfuldt med hinanden, end man gør de fleste andre steder i verden.

maori-derfor-skal-du-til-new-zealand

Hvad skal opleves på New Zealand

Der er masser af spændende områder, der skal besøges på en rejse rundt i New Zealand, for blot at nævne nogle få;

Hvordan kommer du til New Zealand

Der er mange måder at rejse til New Zealand på.

De fleste vælger bare at købe en flybillet – oftest en billet som giver mulighed for også at besøge Australien og nogle øer i Stillehavet.

Billetten bliver ikke meget dyrere af den grund.

Momondo.dk er en rigtig god søgemaskine til at finde de bedste og billigste flybilletter. De er kåret blandt bedste fly-søgemaskine i flere år.

Momondo.dk kan du også se/købe indenrigsbilletter, hvis du ikke har tiden til at køre hele vejen.

Gode links til New Zealand

New Zealand Turist
New Zealand travel guide

Læs andre personlige rejsebeskrivelser fra New Zealand HER