Inspiration til Australien

Få masser af god inspiration til planlægningen af din rejse til Australien. Læs om alt fra fakta & områder, til personlige rejsebeskrivelser & blogs.

Ja, Australien er landet med flest dødbringende edderkopper, slanger og hajer, men heldigvis har det ikke afholdt nogen fra at rejse til dette spændende kontinent…

Inspiration til Australien

Katherine Gorge – en af australiens mange perler

Er du på vej mod Darwin i "The Northern Territory", så det et must at besøge verdensberømte Katherine Gorge. Katherine Gorge er 13 "Gorges", eroderet af tusinde år gamle sandsten ved Katherine River - et helt fantastisk område! Området kan udforskes i både kano, båd...

Blue Mountains og Australiens 3 berømte søstre

Blue Mountains Ved en kort køretur fra Sydneys ydre metroområder finder du Blue Mountains. Blue Mountains er en bølgende række af sandstensskrænter, kløfter, floder, klippeformationer og vandfald. Alt sammen dækket af et tykt tæppe af eukalyptus duftende australsk...

Guide til køb af backpackerbil i Australien

Hvorfor købe backpackerbil, når du skal rejse rundt i Australien At have sin egen backpackerbil i Australien giver en langt større frihed og fleksibilitet til at rejse hvorhen du vil. Har du din egen bil, har du mulighed for at køre og opleve steder, som er "off the...

Great Barrier Reef → et must at opleve på guldkysten

Få den ultimative dykkeroplevelse... Great Barrier Reef er et must at opleve på guldkysten En af de vigtigste grunde til at så mange besøger Queensland, er helt sikkert for at komme så tæt på The Great Barrier Reef som muligt. Ingen andre steder kommer du så tæt på...

I Australien finder du alt fra forhistoriske kløfter som i The Kakadu National Park og i Kathrine Gorge (Northern Territory), tusind år gamle aboriginal paintings.

Åndeløst betagende Ayres Rock, vidunderlige varme kilder i Mataranka Falls (Northern Torritory) til Sydney’s super moderne og, for især danskerne, meget kendte “Hvide sejl” The Opera House.

Endvidere er Australien også kommet på landkortet for deres vinindustri som tiltrækker kræsne vinkendere fra hele verden!

Inspiration-til-australien
Ayers Rock

Australierne

Australierne er et sjovt folkefærd.

Det er et kendt fænomen, at nogle af de (meget) lokale udenfor storbyerne, indimellem har en umættelig trang til at skulle udforske det ukendte og realisere sig selv, og derfor pludselig bare “forsvinder”.

I kortere eller længere perioder, tager de på det, som de kalder en “walkabout” og forsvinder ud i ørkenen. Og nej, der er ikke tale om en 2 ugers ferie, men i flere uger og måneder forsvinder de på en slags australsk ørkenrejse i “The outback“.

Her vandrer de rundt i den øde og nærmest magiske ørken, hvor de grundet størrelsen kan være sikre på, ikke at møde andet end kænguruer, dingoer – og hvis de er rigtige heldige, vilde dromedarer på deres vej.

Inspiration-til-australien-outbackThe Outback

Så er der de australierne, som i stedet bruger al krudtet på helt andre eventyr.

De kaster sig ud i at moutainbike gennem de fuldstændigt ufremkommelige regnskove, klatre rundt på de kæmpe klipper, surfer på Guldkysten’s fantastiske bølger eller måske bare lader sig kaste ud fra himlen i faldskærme.

Australien er en oplevelse for livet!

Stil spørgsmål i Forum

Australien-rejseforum

Personlige Rejsebeskrivelser

Rejseblogs-fra-Australien

Must see områder

Områder-i-Australien

Dine visum muligheder

Visum-til-Australien

Vær med på Facebook

Kåret som bedste søgemaskine

Skriv om dine rejseoplevelser

Bliv-gasteblogger

Book hotel og opspar Rewards

Følg os på Instagram