Farsha Lounge – et must visit i Sharm

Hvis du en aften vil have en rigtig orientalsk Aladdin oplevelse, så skal du på Farsha Lounge.

Farsha Lounge – en egyptisk “must visit” oplevelse

Farsha Lounge havde vi hverken hørt eller læst om hjemmefra. Vi fik den anbefalet af både personalet på vores hotel (affiliatelink) og taxachauffører (som ofte er mere guider end taxachauffører).

Wauw vi ankom og gik ind i det jeg vil kalde det nærmeste man kommer Aladdins hule. En fantastisk hyggelig lounge med skøn tilbagelænet atmosfære.

Farsha-lounge-inretning

Loungen er bygget ind i klipperne og ligger på flere plateauer med dæmpet hyggebelysning.

Indretningen er 100% gennemført. Hele vejen langs de mange trapper, er der smukke detaljer med krukker, bænke, tæpper og en fantastisk udsigt over loungen.

Farsha-lounge-krukker

Stemningen er i en klasse for sig.

Gæsterne, som kommer fra hele verden, sidder henslængt i de små grupper og hygger med alt fra kaffe og cocktails til vandpiber, mens der småsludres og kigges ud over Rødehavet.

Farsha-lounge-interioer

Når man går gennem gangen hvor baren ligger, er det som at gå igennem en antikvitetsforretning. Væggene er spækket med billeder og der er alle steder nips og skønne vintage detaljer.

Farsha-lounge-billeder

Man sidder ikke i sit eget lille område, men bliver mast ind hvor der nu er plads. Plads  er der ikke meget af, da Farsha virkelig er et tilløbsstykke med gæster fra hele verdenen.

I et par timer sad vi og nød den uovertrufne gode atmosfære over en kop kaffe og nogle shakes, mens vi studerede de mange forskellige smukke mennesker fra overalt i verden.

Vi var helt vilde med stedet, det samme var andre vi også sendte derop – så Farsha Lounge er et “must visit” når du er I Sharm el Sheikh.

Farsha Lounge har ingen hjemmeside, men du kan besøge deres Facebookside HER

Artiklen er opdateret d. 6. juni 2022.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »