Hvis du en aften vil have en rigtig orientalsk Aladdin oplevelse, så skal du på Farsha Lounge

Farsha Lounge – en egyptisk “must visit” oplevelse

Farsha Lounge havde vi hverken hørt eller læst om hjemmefra, til gengæld fik vi den anbefalet af både personalet på vores hotel og taxachauffører (som ofte er mere guider end taxachauffører).

Wauw vi ankom og gik ind i det jeg vil kalde det nærmeste man kommer Aladdins hule. En fantastisk hyggelig lounge med skøn tilbagelænet atmosfære.

Farsha-lounge-i-Sharm-el-Sheikh

Loungen er bygget ind i klipperne og ligger på flere plateauer med dæmpet hyggebelysning.

Indretningen er 100% gennemført og hele vejen langs de mange trapper, er der smukke detaljer med krukker, bænke, tæpper og en fantastisk udsigt over loungen.

Farsha-lounge-sharm-el-Sheikh-detaljer2

Farsha-lounge-sharm-el-Sheikh-detaljer

Farsha-lounge-i-sharm-el-sheikh

Stemningen er i en klasse for sig.

Gæsterne kommer fra hele verden, ligger henslængt i de små grupper med madrasser og borde, og hygger med alt fra kaffe og cocktails til vandpiber, mens der småsludres og kigges ud over Rødehavet.

Farsha-lounge-sharm-el-Sheikh-detaljer6

Når man går gennem gangen hvor baren ligger, er det som at gå gennem en antikvitetsforretning spækket med billeder, nips og masser af tingeltangen man bare må hen og rode i.

Farsha-lounge-sharm-el-Sheikh-detaljer8Farsha-lounge-sharm-el-Sheikh-detaljer

Man sidder ikke i sit eget lille område, men bliver mast ind hvor der nu er plads – og den er der ikke meget af, da Farsha virkelig er et tilløbsstykke med gæster fra hele verdenen.

I et par timer sad vi og nød den uovertrufne gode atmosfære over en kop kaffe og nogle shakes, mens vi studerede de mange forskellige smukke mennesker fra overalt i verden.

Vi var helt vilde med stedet, det samme var andre vi også sendte derop – så Farsha Lounge er et “must visit” når du er I Sharm el Sheikh.

Læs også

Inspiration til Sharm el Sheikh
Heldags snorkle/dykkertur i Sharm el Sheikh
Shopping i Sharm el Sheikh
Ja, vi tør godt rejse til Sharm el Sheikh – en rejsebeskrivelse