Inspiration til Cuba

Få god inspiration til planlægningen af din rejse til Cuba…

Cuba er betagende strande, klassiske biler, falmede koloniale huse, salsa og rom og meget mere…

Inspiration til Cuba

Cuba – det skal du opleve på din tur til Cuba

En rejse til Cuba vil være spækket med oplevelser og attraktioner, som vidner om en falmende storhedstid med masser af historie, kultur og mystik. Den caribiske ø summer af levende musik,...

Cuba er et fantastisk fascinerende land med spændende historie om cubanske revolutionære, betagende strande, klassiske biler, falmede koloniale huse, en befolkning som giver sig hen i åndeløse salsa og rom.

Cuba ligger ca. 150 km ud for kysten i Key West i Florida og er den største caribiske ø med Caymanøerne, Jamaica og Haiti som nærmeste naboøer.

Cuba-det-skal-opleves-by

En ø fyldt med en skøn varmblodig befolkning, en farverig og levende kunst, latinamerikansk musik, et tropisk klima og små charmerende landsbyer.

Samtidig er Cuba hjemsted for ikke mindre end 9 steder på UNESCOs verdensarvsliste.

At rejse til Cuba vil være en oplevelse for livet – men grundet de forbedrede relationer med amerikanerne, skal man nok snart tage afsted, hvis man vil nå at opleve det originale Cuba – for inden længe vil de amerikanske multinationale selskaber nok vinde indpas.

Har du besøgt Cuba tidligere, vil du blive overrasket over hvordan landet er i dag.

Lige siden sammenbruddet af Sovjetunionen i 1990’erne (og dermed slutningen på årtiers tilskud til det kommunistiske parti), har man kunne mærke og opleve, at denne skønne ø længe har været på vej mod et stort politisk og kulturelt skift.

Cuba-det-skal-opleves-hav

I dag kan private få licens til at starte og drive en bred vifte af virksomheder, der helt klart giver følelsen af at den cubanske handel er ved at vågne fra mange år i dvale.

Stil dine spørgsmål i Forum

Caribien-rejseForum-Sidebar

Personlige Rejsebeskrivelser

Caribien-rejseBlogs-Sidebar

Bliv Gæsteblogger

Bliv-gasteblogger-sidebar

Kåret som bedste søgemaskine

Vær med på Facebook

Book hotel og optjen Rewards

Følg os på Instagram