Inspiration til

Thailand

“Vi vil rigtig gerne til Thailand, men hvor skal vi tage hen?” Sådan lyder det næsten altid, når rejsen skal gå til Thailand.

Inspiration til Thailand

Der er rigtig mange skønne steder i Thailand og uanset om du er til charter, fest og farver, eller til natur, afsondrede steder og øde strande, så har Thailand det hele.

Thailand er det 50. største land i verden og det 12. største land i Asien – så der er masser af plads til at boltre sig på.

Thailands mindre kendte og næsten uspolerede øer

Vil du opleve noget af Thailands originalitet, så får du her en guide til nogle super charmerende øer, som stadig føles som Thailand for mange år siden.. Thailands mindre kendte og næsten uspolerede øer Thailand har langt flere øer end de fleste måske lige er klar over, og for især første gangs...

Koh Kood – helt uspoleret og autentisk

Jeg er faldet fuldstændig pladask for Koh Kood! En ø som har formået, som en af de få, at bevare sin smukke og frodige natur, sine fantastiske rene strande med krystalklart vand og en autenticitet jeg næsten havde glemt eksisterede. Koh Kood - helt uspoleret og autentisk Måske jeg slet ikke skulle...

Koh Samui Guide

Koh Samui er smukt, luften er ren og der findes stadig sandstrande som på ingen måde er overfyldte. Koh Samui har noget for alle. På øen finder du alt fra backpackere på lavbudget i små primitive bungalows, til de rigeste turister på en af ​​de mange luksus resorts eller villaer langs de...

Guide til Phuket

Når du planlægger din første rejse til Phuket er det nærliggende at tro, at alle strande og byer er ens. De har helt sikkert meget tilfælles, men der er også store forskelle og du skal nøje udvælge stedet du vil bo, for at din ferie på Phuket ikke bliver en skuffelse. Udvalget er stort, strandene...

Guide til Koh Kood

Koh Kood - også kaldet Koh Kut og Ko Kut - ligger ca. 45 km og 70 min. sejlads fra Trat, Thailands fastland. Øen er den 5. største ø i Thailand og er den ø som ligger tættest på grænsen til Cambodia. Koh Kood er en af ​​de smukkeste øer i Thailand og uden tvivl den mindst udviklede store ø i...

Guide til Koh Chang

Koh Chang er Thailands næststørste ø efter Phuket. Øen ligger i det østlige Thailand og hører med til Trat regionen. Til trods for øens 217 km2, så er det meget få områder som er befolket, da 75% af øen er dækket af uspoleret og beskyttet regnskov. Koh Changs turisme er i de sidste mange år steget...

Der er rigtig mange skønne steder og uanset om du er til charter, fest og farver, eller til natur, afsondrede steder og øde strande, så har Thailand det hele.

Thailand er det 50. største land i verden og det 12. største land i Asien – så der er masser af plads til at boltre sig på.

Thailands 6 regioner 

Her får en hurtig oversigt over hvordan de 6 regioner i Thailand er opdelt:

Nordthailand

Inspiration-til-Thailand-chiang-mai

I det nordlige Thailand er det storslåede bjergkæder som dominerer landskabet og herfra hvor størstedelen af kilderne til de mange floder kommer.

Den nordlige region besøges primært af naturelskere som søger regnskovs adventure med vandrestier, vandfald overnatning i trætoppe, og besøg på de lokale fabrikker og små landsbyer.

Nordøstthailand

Inspiration-til-Thailand-Mekong-floden

I det Nordøstlige thailand finder du det smukke højlandet med de mange risterrasser – det er bla. herfra Jasmin risene kommer og som eksporteres til hele verden.

Langs Mekongfloden, som løber gennem området, ligger flere populære områder som Amphoe Chiang Khan i Loei provinsen, Tha Sadet Market i Nong Khai provinsen, Indokina markedet i Mukdahan provinsen og Sam Pan Bok Grand Canyon i Ubon Ratchathani provinsen.

Centralthailand

Inspiration-til-Thailand-Ayutthaya

I Centralthailand løber floden Chao Phraya og udover at være vigtig for de mange rismarker og landbrug, har den også stor betydning for Thailands historie.

Af spændende seværdigheder finder du gamle historiske templer som Bang Pa-in Royal Palace og Bang Sai Royal Folkecenter i Ayutthaya provinsen samt Koh Kret i Nonthaburi provinsen.

Stil dine spørgsmål

Inspiration-thialand-rejseforum

Det skal du vide

nspiration-til-Thailand-fakta

Find dit område i Thailand

Thailand-Områder

Personlige rejsebeskrivelser

Thailand-rejseblogs

Få hjælp af de lokale

Find billige flybilletter

Momondo-Bangkok

Følg med på Instagram

Mest læste blog

Mest-læste-rejseblog-asien

Få 10% på dine vacciner

Rejsevaccinationer-få-10%

Vær med på Facebook

Book hotel og opspar Rewards