Inspiration til Thailand

Få god inspiration til planlægningen af din rejse til Thailand.

Læs om alt fra Øer og Områder, Guides, Personlige Rejsebeskrivelser & blogs og backpackerrejser til Fakta, Anmeldelser af hoteller og hvordan du kommer rundt.

“Vi vil rigtig gerne til Thailand, men hvor skal vi tage hen?” Sådan lyder det næsten altid, når rejsen skal gå til Thailand.

Inspiration til Thailand

Der er rigtig mange skønne steder i Thailand og uanset om du er til charter, fest og farver, eller til natur, afsondrede steder og øde strande, så har Thailand det hele.

Bangkok Guide → Det må du ikke gå glip af i Bangkok

Bangkok, Thailands hovedstad, er verdens mest besøgte by og det er ikke så mærkeligt. Bangkok er en travl og levende by, trafikken er et mareridt og varmen er intens, men samtidig er det en by som byder på et utal af skønne oplevelser som du bestemt ikke må gå glip af. Bangkok aften skyline...

Thailands mindre kendte og næsten uspolerede øer

Vil du opleve noget af Thailands originalitet, så får du her en guide til nogle super charmerende øer, som stadig føles som Thailand for mange år siden.. Thailands mindre kendte og næsten uspolerede øer Thailand har langt flere øer end de fleste måske lige er klar over, og for især første gangs...

Koh Kood – helt uspoleret og autentisk

Jeg er faldet fuldstændig pladask for Koh Kood! En ø som har formået, som en af de få, at bevare sin smukke og frodige natur, sine fantastiske rene strande med krystalklart vand og en autenticitet jeg næsten havde glemt eksisterede. Koh Kood - helt uspoleret og autentisk Måske jeg slet ikke skulle...

Koh Samui Guide

Koh Samui er smukt, luften er ren og der findes stadig sandstrande som på ingen måde er overfyldte. Koh Samui har noget for alle. På øen finder du alt fra backpackere på lavbudget i små primitive bungalows, til de rigeste turister på en af ​​de mange luksus resorts eller villaer langs de...

Guide til Phuket

Når du planlægger din første rejse til Phuket er det nærliggende at tro, at alle strande og byer er ens. De har helt sikkert meget tilfælles, men der er også store forskelle og du skal nøje udvælge stedet du vil bo, for at din ferie på Phuket ikke bliver en skuffelse. Udvalget er stort, strandene...

Guide til Koh Kood

Koh Kood - også kaldet Koh Kut og Ko Kut - ligger ca. 45 km og 70 min. sejlads fra Trat, Thailands fastland. Øen er den 5. største ø i Thailand og er den ø som ligger tættest på grænsen til Cambodia. Koh Kood er en af ​​de smukkeste øer i Thailand og uden tvivl den mindst udviklede store ø i...

Thailand er det 50. største land i verden og det 12. største land i Asien – så der er masser af plads til at boltre sig på.

Der er rigtig mange skønne steder og uanset om du er til charter, fest og farver, eller til natur, afsondrede steder og øde strande, så har Thailand det hele.

Thailand er det 50. største land i verden og det 12. største land i Asien – så der er masser af plads til at boltre sig på.

Thailands Områder – de 6 regioner 

Her får en hurtig oversigt over hvordan de 6 regioner i Thailand er opdelt:

Nordthailand

Inspiration-til-Thailand-chiang-mai

I det nordlige Thailand er det storslåede bjergkæder som dominerer landskabet og herfra hvor størstedelen af kilderne til de mange floder kommer.

Den nordlige region besøges primært af naturelskere som søger regnskovs adventure med vandrestier, vandfald overnatning i trætoppe, og besøg på de lokale fabrikker og små landsbyer.

Nordøstthailand

Inspiration-til-Thailand-Mekong-floden

I det Nordøstlige thailand finder du det smukke højlandet med de mange risterrasser – det er bla. herfra Jasmin risene kommer og som eksporteres til hele verden.

Langs Mekongfloden, som løber gennem området, ligger flere populære områder som Amphoe Chiang Khan i Loei provinsen, Tha Sadet Market i Nong Khai provinsen, Indokina markedet i Mukdahan provinsen og Sam Pan Bok Grand Canyon i Ubon Ratchathani provinsen.

Centralthailand

Inspiration-til-Thailand-Ayutthaya

I Centralthailand løber floden Chao Phraya og udover at være vigtig for de mange rismarker og landbrug, har den også stor betydning for Thailands historie.

Af spændende seværdigheder finder du gamle historiske templer som Bang Pa-in Royal Palace og Bang Sai Royal Folkecenter i Ayutthaya provinsen samt Koh Kret i Nonthaburi provinsen.

Få meget mere inspiration til Thailand

Fakta om Thailand
RejseBlogs fra Thailand
Anmeldelser fra Thailand

Find dit Område i Thailand
Stil dine spørgsmål i Thailand forummet

Stil dine spørgsmål

Inspiration-thialand-rejseforum

Det skal du vide

nspiration-til-Thailand-fakta

Find dit område i Thailand

Thailand-Områder

Personlige rejsebeskrivelser

Thailand-rejseblogs

Få hjælp af de lokale

Find billige flybilletter

Momondo-Bangkok

Følg med på Instagram

Mest læste blog

Mest-læste-rejseblog-asien

Få 10% på dine vacciner

Rejsevaccinationer-få-10%

Vær med på Facebook

Book hotel og opspar Rewards