Få den ultimative dykkeroplevelse…

Great Barrier Reef er et must at opleve på guldkysten

En af de vigtigste grunde til at så mange besøger Queensland, er helt sikkert for at komme så tæt på The Great Barrier Reef som muligt.

Ingen andre steder kommer du så tæt på verdens mest fantastiske koralrev som da også står opført på UNESCOs Verdensarvsliste.

Great-barrier-reef-hajer

The Great Barrier Reef er et rent eventyr både over og under vand.

I vandet kan du være heldig at opleve alle slags små og kæmpe store fisk, hajer, hvaler, delfiner etc. og du kan svømme med skildpadder og dykke ned blandt de mest farverige koraller.

Great-barrier-reef-koreller

På land kan du slå lejr på en øde ø og se solen stå op over det fantastiske rev.

Skal du have den helt store dykkeroplevelse, kan du tage på en live-aboard bådtur hvor du har flere dage og nætter til at udforske det store rev.

Great-barrier-reef-fisk

Eller du kan leje en undersøisk scooter, hvor hjelmen holde hovede og hår tørt.

Eller du kan fra en båd dykke/snorkle/svømme turen ind til en ø, og se nogle af de 1500 arter af fisk, 4000 arter af bløddyr og 400 forskellige typer koraller, som lever i dette forskelligeartede økosystem.

Er du af sted på et lidt “bedre” budget, kan du også stige ombord på en helikopter og tage nogle fantastiske billeder fra luften.

Great-barrier-reef-dykning

Vi kan varmt anbefale, at har du endnu ikke erhvervet et dykkerbevis, så kan du med stor fordel gøre det i fx. Cairns – og allerede som nyuddannet få den ultimative dykkeroplevelse.

Læs meget mere om The Great Barrier Reef her

Find mere inspiration til Australien her