Sightseeing i New York

Sightseeing i New York – tips til de bedste og billigste muligheder.

Spar dig selv for en masse tid og dyre køb – book turene hjemmefra. På vores tur til New York undersøgte vi nøje de forskellige muligheder og beskriver her de bedste og billigste.

Sightseeing i New York er et must, men bestemt ikke billigt. Der er mange tilbud at vælge imellem såsom enkelt billetter, dagskort og kort til flere besøg. Afhængig af hvor mange dage du har i byen, så er det billigste at købe et sightseeing pass, som der også findes lidt forskellige af.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via disse links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte 

1. FLEX Pass – det mest økonomiske hvis du kun har få dage

Vælg selv mellem 2, 3, 5, 7, 10 eller 12 attraktioner 

Sightseeing i New York

Med dette pas sparer du op til 65% på billetter. Du bestemmer selv løbende hvad og hvor du vil bruge dit Sightseeing Flex Pass.

Du køber det antal billetter du mener du får brug for –  du kan vælge mellem 2, 3, 5, 7, 10, eller 12 billetter som giver dig fuld adgang til attraktioner.

Passet anbefales til besøgende med begrænset tid til sightseeing, der kun ønsker at besøge et udvalg af de mest populære attraktioner.

>> Køb Flex pass her <<

2. DAY Pass – det mest økonomiske hvis du har god tid og vil se det hele

Sightseeing i New York

Med DAY pass får du adgang til over 100 oplevelser, attraktioner, museer og ture at vælge imellem, og du sparer op til 65% på entrépriser.

DAY Pass anbefales til førstegangsbesøgende der vil se hele New York City, og som planlægger at bruge passet til mere end 10 seværdigheder i de 5 bydele.

>> Køb DAY Pass her <<

3. Hop on / Hop off busser – Perfekt til at få et overblik over byen

Med en Hop on / Hop off busser kan du vælge mellem flere ruter.

Hop on - Hop off bus - New York

Tag med en åben dobbeltdækkersightseeingbus og hop af ved de attraktioner du gerne vil kigge nærmere på.

Vælg mellem 1-, 2- og 3-dages billetterne som inkluderer adgang til 2 rundture – Uptown og Downtown og/eller aftentur og færgetur.

På busserne er der både en turguide samt audioguide på 4 sprog.

>> Køb billet til Hop on / Hop off bus her <<

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »