Thailand | Koh Lanta

Koh Lanta – 2. stop i Thailand

Del 3 ud af 6

Efter Phuket sejlede vi videre til Koh Lanta – 2. stop i Thailand på vores rejse gennem Sydøstasien…

Koh Lanta

Vi blev hentet kl. 7.30 og havde et enkelt stop på Phi Phi Island, hvorefter vi sejlede direkte til Koh Lanta.

Sejlturen tager ca. 3 timer og koster ml. 650-900 bath inkl. pick-up (ca. 120-170 kr.).Vi havde i forvejen booket en bungalow på resortet “Kaw Kwang Beach Resort” (affiliatelink) til 100 kr. for en overnatning inkl. pick-up.

Sejlturen fra Phuket til Koh Lanta

 

På havnen blev vi hentet af hotellet i den sædvanlige åbne taxabil. Vi ankom til hotellet, som lå helt fantastisk – direkte på stranden.

Området og poolen var stort og restauranten hyggelig. Vi fandt dog hurtigt ud af, at stedet var et svensk, tysk og dansk favorit hotel.

Kaw Kwang Beach Resort på Koh Lanta

 

Til trods for at vi ikke var vilde med at sidde blandt skandinaviske turister (det er jo ikke det man rejser til Asien for) blev vi nogle dage og nød den skønne beliggenhed.

Vi lejede en scooter og kørte hele øen rundt. Oppe i bjergene fandt vi en restaurant, hvor man liggende i en sækkestol kunne nyde den mest fantastikse udsigt over havet.

Det var vanvittigt flot og skønt bare at nyde varmen, stilheden og udsigten.

Udsigt fra restaurant i bjergene på Koh Lanta

 

Senere spiste vi frokost på en lokal, og mindst lige så fantastisk beliggende, restaurant. Her fik vi den bedste ret, vi endnu har fået på hele vores tur Mums…

Lokal thaimad er helt utroligt lækkert og langt billigere end vestlig mad!

Frokost i bjergene på Koh Lanta

 

Der er ca. 80 km. rundt om hele øen, så vi kørte selvfølgelig hele vejen rundt.

Koh Lanta er dejligt, men meget turistet og ikke noget specielt – som vi egentlig lidt havde forventet.

Når du ser (affiliatelink) i artiklen, betyder det at hvis du booker flybilletter, hoteller, seværdigheder mv. via vores links, så tjener vi en lille smule i kommission UDEN det kommer til at koste dig ekstra - Tak for din støtte

Nomadlife - Emilie & Daniel

En backpackerrejse på ubegrænset tid

I 2016 rejste Emilie & Daniel på en 6 måneders backpackerrejse i Sydøstasien. "På scooter gennem Vietnam" er en ud af flere rejsebeskrivelser fra rejsen. Siden de kom hjem fra denne rejse, har de begge taget hver deres uddannelse, arbejdet, sparet sammen og planlagt en rejse ud i verden på ubestemt tid.

I februar 2022 blev det en realitet! Hvis du har lyst til at følge dem på deres eventyr kan du besøge dem på Nomadlife.dk, på deres Instagram og på Facebook.

En backpackerrejse på ubegrænset tid

Nomadlife - Emilie & DanielI 2016 rejste Emilie & Daniel på en 6 måneders backpackerrejse i Sydøstasien. "På scooter gennem Vietnam" er en ud af flere rejsebeskrivelser fra rejsen. Siden de kom hjem fra denne rejse, har de begge taget hver deres uddannelse, arbejdet, sparet sammen og planlagt en rejse ud i verden på ubestemt tid.

I februar 2022 blev det en realitet! Hvis du har lyst til at følge dem på deres eventyr kan du besøge dem på Nomadlife.dk, på deres Instagram og på Facebook.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *